- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
ayyy elifim gözün aydın çok sevindim. demek geldi prenses erken davranmış nisanda gelecekti??????? süper bir kilo kaybı tebrik ediyorum seni ya normal doğum yaptın sanırım??? ayyyyyyyy uyuyor demek bıcırık öp onu teyzesinin yerineee
ayyy valla korkmuyor değilim bende :18: anam 3,5 saat nasıl geçti yawww![]()
sen çok güçlüsün arkadaşım ya inşallah bundan sonraki dualarım senin gibi methanetli olabilmek...
Coookk saol teyzesi evet normal yaptim cok sukur hayatim 3,5 saat lutuf lutuf 16-20 saat ceken var benden sana tavsiye bol bol yuru ve pilates yap ben dogumdan bir gun once 6 km yuruyus yaptim ve pilates topunda zipladim ama son haftalar 37. Haftadan sonra bu kadar fazla yuklenebilirsin ondan once gunde yarim saat yeterli
pilates icinde ilk orta ve son 3 ay icin ayri ayri hareketler var onlara uy..
Suyum geldiginde sicak bir dus aldim ve pilates topunda biraz esneme hareketleri yaptim nisanim geldi hemen sonra hic telas yapmadan anneme gosterdim annem nisani onayladi sonra kahvalti yaptim ama guluyorum her sancida esim bi panik annem bi panik ben gayet sakin hazirlandim cantalari aldik ciktik yolda esim diyor ki 4luleri yakayim mi basayim mi yok yok diyorum ama sancim 3 dk da 1 annem dedi en sonunda bas oglum bas bu arabada doguracak ben kivraniyorum ama hala yok bisi yok diyorum bi gittik hastaneye tekerlekli sandalye getirdiler yok dedim yuruyecegim ben

Muayenede 8 cm acikligi duyunca sok olduk sonra 3 saat icinde aldim minnosu kucagima
Hep korkuyordum napicam diye ama Allah yardim ediyor korkma

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi