- 17 Haziran 2011
- 5.457
- 3.162
- 373
geçen gittiğimizde kasımın 30 una çekti doktorum... bende gün gün onlarda bende birbirimize yaklaşıyoruz dedimdoktorum ben erken doğum bekliyorum zaten dedi...
annemde vardı eylülde doğurmaz değil mi dedi doktorda kısmet biz izleyeceğiz onları ne zaman gelmeye niyetleneceklerse ben onları büyütmüş olacağım o güne dedi
en azından ekimde gelirler diye umut ediyoruz yani aralık ayına el salladık gibi
inşallah sağlıklı gelirlerde ne zaman gelirlerse artık...
günaydın güzelim herkesler kaçtı valla
bugün tartıda 81 i gördüm betim benzim atmış eşim direk tartıldın mı sen yine surat 5 karış dedivay anasını bundan 5 ay önce 72 idim. yanlış zamanda kendime dur demeye başladım dün akşam yemekten sonra sadece meyve yedim biraz aç gibiydim yatarken vijdan azabı çektim... sesle telkin et konuş filan diyorlar acaba konuşsam içerdeki stoklardan ye yavrucum istediğin kadar acıma desem anlarmı ki??
her gün 2 bardak süt içiyorum süttende gına geldi akşama protein yüklü birşeyler yapayım bari de uzun süre tok kalayım ben
edacım sen cok takılıyosun kılo mevzusuna
sen ıkız tasıdıgını unutma
ve hastanede 10 kılo bırakıp cıkacagını unutma
istersen 20 kılo al 93le git doguma hastaneden 85lerle cıkarsın 40ınız cıkana kadar tekrar 7 li rakamlarda olursun teknık olarak
bide sen ıkız emzırıcen anammmm:)
yakarsın hergun 1000 kalorı valla:)