Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle yemeğinde;
1 kase çorba
1 tabak sulu köfte yemeği
2 yk barbunya
2 yk yoğurt
Ara öğün olarak 2 küçük lokum ve sade Türk kahvesi...
Bu saate kadar 1 lt suyumu içtim..
hoşbulduk canım inşallah hepbirlikte başarılı oluruz :)Hoşgeldin cnm aramıza.. Diyetinde başarılar..
Ins canim ins
Hosgeldin canim aramiza bende yeni katildim hepimize basarilar diliyorum burda el ele verirsek basaririz ins
teşekkür ederim cnm hoşbuldum inşallah ben 20010 bi zayıflama grubu ile güzel zayıflamıştım başarıcaz inşallah çok inanıyorum uarım kalıcı kilolar veririz hepimiz:)
Ins canim onemli olanda kalici olmasi almamak zaman isteyen ama sonu guzel olan is olur ins![]()
inşaalah cnm tek isteğim bu zaten ama çok zor bi iş sabır istiyor
Aynen csnim sabir lazim ama ben spor yaptikca ter attikca yemeyince farki gorunce cok daha heyecanlaniyorum biran oncee olsun istiyorum mesela eski kiyfetlerimin icine giriyorum artik cok mutlu oluyorum ins bIdaha bu kilolara velmeyiz hamile olsak bile citirlardan oluruz![]()
canım hameilikte hamieliğie sığınıp abur cubur yedim ben aslında bebeğe fayadalı olanalrıda yedim ama diğerleride oldu o yüzden büyük konuşmuyorum ama şayet hamile kalırsam ielrde sadece bol bol süt yoğurt yumurta gibi yiyicem ekmek tatlı yok tabi nasıl olur büyük konuşmamak laızm bird ebenim yapım kilo almaya müsait kemikliyimde doğumumda çataldeyken doktorum demiştiki seni iyi beslemişler sakın doğumdan sonrada süte sığınıp yeme didi ben nasıl gıcık oldum hııay gerçekten bundan 5 ay önce ben 10 kilo vermiştim çok mutluydum eski kıyafetlerin içine giriyordum insanlar şaşırıyordu beni görünce AMA hata yaptım dyetide sporuda bıraktım 10 kiloyuda geri aldım ama bu sefer böle yapmıcam inşallah zayıflıyıp tutucam inşallah :) burda heepberaber azimle yaparız inş cnm hele o çıtır hamilelere nasıl özeniyorum anlatamam oğlum 4 yaşını bitiriyor mayıs ta ikinciyi düşünüyoruz bende bu sefer çıtır bi hamile olmak istiyorum tek arzum bu inşş :2::2::2::2:
sabah geç bir kahvaltı 12 de
biberli yagsız omlet
az yağlı beyaz peynir bir dilim
salatalık-domates
bir dilim kepek ekmek
ara leblebi ve kuruüzüm
akşam
yarım çaybardağı mısırdan patlamış mısır yağsız ve tuzsuz(popcorn makinasında)
bir bardak light kola
inşallah yatana kadar yeşil çay ve su içmeyi düşünüyorum :))) belki bir kivi yerim
arkadaşlar siz öğün öğün yazıyorsunu yediklerinizi ben toplu yazıyorum anca fırsat akşam buluyorum sorun olmaz dimi :)
bol iradeli günler canlar![]()
canım hameilikte hamieliğie sığınıp abur cubur yedim ben aslında bebeğe fayadalı olanalrıda yedim ama diğerleride oldu o yüzden büyük konuşmuyorum ama şayet hamile kalırsam ielrde sadece bol bol süt yoğurt yumurta gibi yiyicem ekmek tatlı yok tabi nasıl olur büyük konuşmamak laızm bird ebenim yapım kilo almaya müsait kemikliyimde doğumumda çataldeyken doktorum demiştiki seni iyi beslemişler sakın doğumdan sonrada süte sığınıp yeme didi ben nasıl gıcık oldum hııama nitekim öylede oldu asıl kiloyu doumdan sonra aldım
ne güzel siz ikinciyi istiyosunuz ben ceaaret edemeyecekmişim gibi geliyo oğlum sağolsun zorlu bir bebekti halada öyle rabbim hakkımzıda hayırılısını versin inş
ohcanım afiyet olsun bende yazamıyorum giremiyorum pek girsemde yazdığım halde göndermeden duruyo öyle canım bende bugün 1de kahvaltımı yaptım aynen domates salatalık peynir 1 dilim ekmele akşamda mercimek çorbası üstünede limonlu çay artık su içer yatarım 1 saatte spor yaptım ama ölüyorum böyle ter içinde kalıyorum yaparken zevklide sonrası çokk zorr![]()
aynen ben de senin gibi bi hamilelik geçirdim canavar gibi faydalı faydasız herşeyi yedim hamilelikte tam 22 kilo aldım zaten 90 la doğuma girdim 80 le çıktım allahtan yarısı gitti yinede ama bu hamileliğimde çok bilinçliyim inşş yaa benim oğlumda çok zordu aslında ben pek isteyemiyorum ama eşim çok istiyor gönül koyuyor artık yavaş yavaş sıcak bakmaya başladım mecburen :)
ahh cnm ben spora çok tembelim koşu bandım var evde ona çıkıyorum 45 dk en fazla okadar ama düzenli yapmak önemli sporu inşşşş hep böyle devam ederim düzenli bişekilde allah yardımcımız olsun sabır işi bu iş![]()
Bende 16 kilo aldim canim dogumdan sonrada 10 kilo aldim 26 kilom fazlam oldu malesef olan oldu artik onumuzdeki maclara bakcezders edindik en azindan yani ins
olsun canim 4 yasinda kuzusun zamani gelmis artik bende korkuyoeum ama o kadar zaman olsun isterim bitane daha evlat gibisi yok zor olsada rabbim nasip ettigi icin binlercekez sukurler olsun :16 45 dk cok iyi cNim duzenli yaptiktan sonra olur olur benim esim bugun sabah Esim geldi inceliyosun dedi fark baya baya var dedi bir mutlu oldumki canim rabbim uttandirmasin ins istedigimiz zamana gelene kadar