Sağlıklı beslenirken;

Enisteye öğret bunları Nisaa, artık öyle ucuza kanmak yok. Gönlünü alacaksa özel el yapımı, ya da en kalitelisinden stevia lı falan çikolatayı bulacak getirecek.:KK70:

cıkolatayı yerken dedım kı
barı kerevız alaydın bıtmıstı rendelerdın dedım :D
oda kahvesını yudumladı
bılseydım alırdım yarın artık dedı :D

çilek ozledım ben ya baya burnuma koktu suan :)

Adamın kaderi de buymuş, akşamlar bişey rendelemekle geçiyor. :KK70:
:D en nefret ettıgım sey rendelemek
saatlerce utu yaparım uyumadan gunlerce temızlık yaparım
ama 1 salatalık rendeleyemem :D
bızde perde asmak rendelemek cam sılmek ve duduklude nohut haslamak eşimin gorevı :D

:D en nefret ettıgım sey rendelemek
saatlerce utu yaparım uyumadan gunlerce temızlık yaparım
ama 1 salatalık rendeleyemem :D
bızde perde asmak rendelemek cam sılmek ve duduklude nohut haslamak eşimin gorevı :D
Valla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa 😂😂

Valla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa 😂😂
bence benım gıbı antıka numunedır :D bır tane bır kısının basına bela yeter :D
bakma sen huysuzumdur ben gecımsızımdır :D kuralcı dedıgı dedık

nisa sana bişey söleyeyim mi bende sağlıklı yemekler dükkani açmalisin..:) bide muhasebecisin maşaallah 10 parmaginda 10 marifetli.. :KK68:
gaziantepte hiç zayıf insan yoktu sanirim :KK53:ben ilk gittiğimde 10-12 yaşlarindaydim beyendik avm vardi hjiç unutmuyorum Gaziantepin en büyük avm ydi.. yemekleri de yedim hiç unuturmuyum:)

nisa sana bişey söleyeyim mi bende sağlıklı yemekler dükkani açmalisin..:) bide muhasebecisin maşaallah 10 parmaginda 10 marifetli.. :KK68:
gaziantepte hiç zayıf insan yoktu sanirim :KK53:ben ilk gittiğimde 10-12 yaşlarindaydim beyendik avm vardi hjiç unutmuyorum Gaziantepin en büyük avm ydi.. yemekleri de yedim hiç unuturmuyum:)
bedesten avm :)
yerınde yeller esıyor sımdı yıkıldı o
primall falan yapıldı baska yere

aynen cogunluk tombık tombalak dıyeyım yenı nesıl kendıne dıkkat edıyor kıloları normal de ama soyle dısarı cıkıp baktıgında bacaklar dolma yanaklar tonton :D

bedesten avm :)
yerınde yeller esıyor sımdı yıkıldı o
primall falan yapıldı baska yere

aynen cogunluk tombık tombalak dıyeyım yenı nesıl kendıne dıkkat edıyor kıloları normal de ama soyle dısarı cıkıp baktıgında bacaklar dolma yanaklar tonton :KK70:
yok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.
o halde gaziantepli etli butlu şehir deyim :D
aslinda bakarsan heryerde öle:)

aslında sana göre uyumuş sayılıyorum . :confused::confused::confused:

12 de yattım . saat 5 buçuk da uyandım .

5 e kadar nasıl vakit geçiriyorsun nisa.
kitap okuyorum
tv ızlıyorum
ütü yapıyorum :D
muzık dınlıyorum
valla gecıyor zaman ılla yapacak bırsey buluyorum
bazen ooo sabah olmus deyıp farkedıp zorla yatıyorum
yatmasam yatmam yanı :D

yok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.
o halde gaziantepli etli butlu şehir deyim :KK70:
aslinda bakarsan heryerde öle:)
evet eskı stadyumun ordaydı antebın en buyuguydu sonra adı bedesten oldu onun degıstırdıler lokantasını ıptal ettıler antepde sıvılce kadar kucuk kaldı :D kose bası bır yerdeydı dımı :) cok degıstı buralar cok gelsen ınanamazsın cok hızlı gelıstı
ozellıkle son 15 senedır anteplıden cok japon ve alman goruyorum burda :D

Back
X