• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Güzel hatunlarım yeniden merhaba nasılsınız iyi misiniz :)
Ramazanı da bayramı da yedik ya şaka maka, pek iyi beslendim diyemem bu süreçte, bu yüzden eski sıkıcı ve güzel rutinime geri döndüm ve greçkalı salatamı yedim :) yine de bu tatlı düşkünlüğü ile ucuz atlattım ramazanı, +1.5 kilo, 15-20 güne hallederim inşallah ben bunu :kk77:

Hanimlar cocuklara saglikli ve lezzetli kahvaltilik tariflerinizi rica ediyorum. Ozellikle yumurta iceren. Omletten sogudu. Simdi onu yemiyor. Menemen yemez. Haslanmis yumurta hic yemez. Tikandim.
Yulaf kepekli omlet deneseniz.üstğne tahin pekmez yada bal. Aynı kek gibi oluyor çünkü

Hanimlar cocuklara saglikli ve lezzetli kahvaltilik tariflerinizi rica ediyorum. Ozellikle yumurta iceren. Omletten sogudu. Simdi onu yemiyor. Menemen yemez. Haslanmis yumurta hic yemez. Tikandim.
mücver :) hem envaı cesıt sebzede koyarsınız
ben fırında yapıyorum ama mucverı yagda kızartmam ıcıne un koymam yumurtayı 1-2 tane fazla koyar fırında yaglı kagıtda veya tost makınasında yaparım deneyın sevecektır

Güzel hatunlarım yeniden merhaba nasılsınız iyi misiniz :)
Ramazanı da bayramı da yedik ya şaka maka, pek iyi beslendim diyemem bu süreçte, bu yüzden eski sıkıcı ve güzel rutinime geri döndüm ve greçkalı salatamı yedim :) yine de bu tatlı düşkünlüğü ile ucuz atlattım ramazanı, +1.5 kilo, 15-20 güne hallederim inşallah ben bunu :kk77:
:KK37:Kızlar bayramda hiç kaçamak yapmadım desem
bende hıc kacamak yapmadım
hatta karadenızden esımın abısı geldı onlara dun pıknık organıze ettım hazırladıgım sofranın resmını atayım hıc bırını yemedım :)

IMG-20190609-WA0032.webp
IMG-20190609-WA0027.webp
IMG-20190609-WA0034.webp
IMG-20190609-WA0033.webp
IMG-20190609-WA0035.webp
IMG-20190609-WA0028.webp
IMG-20190609-WA0030.webp

Nr kadar marifetli ve azimlisin maşallah.. Bunları hazırlayıp yememek büyük irade işi.. Ayakta alkışlıyorum valla😍😍
cok tesekkur ederım :) hepsının tadını bılıyorum nasılsa daha oncekı yedıklerıme sayıyorum

ben fırında yapıyorum ama mucverı yagda kızartmam ıcıne un koymam yumurtayı 1-2 tane fazla koyar fırında yaglı kagıtda veya tost makınasında yaparım deneyın sevecektır
Okulda boyle yapiyorlar. Severek yiyor. Niye kahvaltida olmasin. Tesekkur ederim.

Senin mücverin benim resmi yemeğim oldu neredeyse nisa :) annem kuzenim yengem de çok pratik ve sağlıklı buldu hatta :)
O değil de Samsonn Samsonn umm nerelerde yahu

Back
X