ellerıne saglık :) bılırım gercekten guzel olurUn yerine yulaf ezmeli pankek. Balla gayet de güzel oldu.
tahın pekmezle de guzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerıne saglık :) bılırım gercekten guzel olurUn yerine yulaf ezmeli pankek. Balla gayet de güzel oldu.
ıyı bayramlar canım benımiyi bayramlar kızlar![]()
Yulaf kepekli omlet deneseniz.üstğne tahin pekmez yada bal. Aynı kek gibi oluyor çünküHanimlar cocuklara saglikli ve lezzetli kahvaltilik tariflerinizi rica ediyorum. Ozellikle yumurta iceren. Omletten sogudu. Simdi onu yemiyor. Menemen yemez. Haslanmis yumurta hic yemez. Tikandim.
mücver :) hem envaı cesıt sebzede koyarsınızHanimlar cocuklara saglikli ve lezzetli kahvaltilik tariflerinizi rica ediyorum. Ozellikle yumurta iceren. Omletten sogudu. Simdi onu yemiyor. Menemen yemez. Haslanmis yumurta hic yemez. Tikandim.
Güzel hatunlarım yeniden merhaba nasılsınız iyi misiniz :)
Ramazanı da bayramı da yedik ya şaka maka, pek iyi beslendim diyemem bu süreçte, bu yüzden eski sıkıcı ve güzel rutinime geri döndüm ve greçkalı salatamı yedim :) yine de bu tatlı düşkünlüğü ile ucuz atlattım ramazanı, +1.5 kilo, 15-20 güne hallederim inşallah ben bunu![]()
bende hıc kacamak yapmadımKızlar bayramda hiç kaçamak yapmadım desem
Nr kadar marifetli ve azimlisin maşallah.. Bunları hazırlayıp yememek büyük irade işi.. Ayakta alkışlıyorum valla
cok tesekkur ederım :) hepsının tadını bılıyorum nasılsa daha oncekı yedıklerıme sayıyorumNr kadar marifetli ve azimlisin maşallah.. Bunları hazırlayıp yememek büyük irade işi.. Ayakta alkışlıyorum valla![]()
Sağşıklı fit alternatifler çok dahagüzel zatencok tesekkur ederım :) hepsının tadını bılıyorum nasılsa daha oncekı yedıklerıme sayıyorum
Kek gibiyse bayilir. Tesekkur ederim.Yulaf kepekli omlet deneseniz.üstğne tahin pekmez yada bal. Aynı kek gibi oluyor çünkü
Okulda boyle yapiyorlar. Severek yiyor. Niye kahvaltida olmasin. Tesekkur ederim.mücver :) hem envaı cesıt sebzede koyarsınız
ben fırında yapıyorum ama mucverı yagda kızartmam ıcıne un koymam yumurtayı 1-2 tane fazla koyar fırında yaglı kagıtda veya tost makınasında yaparım deneyın sevecektır
Senin mücverin benim resmi yemeğim oldu neredeyse nisa :) annem kuzenim yengem de çok pratik ve sağlıklı buldu hatta :)mücver :) hem envaı cesıt sebzede koyarsınız
ben fırında yapıyorum ama mucverı yagda kızartmam ıcıne un koymam yumurtayı 1-2 tane fazla koyar fırında yaglı kagıtda veya tost makınasında yaparım deneyın sevecektır
Nisam tam da yaz için süper bunlar araya kaynamasın konuya sayfasını yaz bunların olmaz mıEki Görüntüle 2277621
Eki Görüntüle 2277622
Eki Görüntüle 2277620
Eki Görüntüle 2277624
Eki Görüntüle 2277623
Güya kizima yaptım ama daha çok ben yedimtarifler kizlar yapın yapın yiyin