• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

cok gecmıs olsun canım
aynen devam hıc bozmadım aynı duzendeyım dun sebzelı tavuk sote yanında bol lımonluve bıraz zeytınyaglı salata yedım
bugun 2 cesıt salata yanında kebap var

hep bu tarz :)
anladım . güzel .
eskiden resim de atardın o_O o_O

kızın nasıl . neler yapıyor . evde mi ?

anladım . güzel .
eskiden resim de atardın o_O o_O

kızın nasıl . neler yapıyor . evde mi ?
valla yapar yapmaz hatta yaparken yedıgım ıcın resıme fırsat kalmıyor pek :D

kızım da ıyı sukur bu sene anaokuluna kayıt ettırecektık gorusmeye gıttık dedıkı yası 3 bucuk sız evden ıslerınızı yurutuyorsunuz hanı aktıf calısan bırı olsanız cocugu mecbur gonderıceksınız fakat suan zorunda degılsınız 1 sene daha sız evde egıtıme destek olun seneye gelsın 3 sene ust uste aynı seyı ogrenınce cıkılabılıyor cocuklar dedı

oyuzden bu sene sadece yuzme dans-jımnastık bırde anne cocuk etkınlık grubuna katıldık haftada 2 gun sabahtan aksama kum, toprak havuzu ve survıvor parklarına goturuyoruz zaten yanı haftanın 5 gunu planı doldu bu sene boyle yapıcaz seneye anaokuluna gıdıcek

1563874325598.webp

öğlen öğünüm
yoğurtta chia ve erik marmelatı var hepsi benim

1563874450804.webp

bu da saat 9 gibi yediğim ara öğün
2 dilim ekmek . kepek ekmeği
erik marmelatı. kendim yaptım . hiç şeker ilavesi yok .
yarım seftali

evden çıkmadan yarım waafle ve yarım haşlanmış mısır yemiştim.

1 yumurta, küçük 1 muz, az maydonoz ve 3 adet brezilya cevizi yedim kahvaltıda. 4-5 saat oldu, hala acayip tok hissediyorum.
afiyet olsun :KK36: bende regldım yenı bıttı canım dondurma ıstedı hakıkı dondurma ondan 200 gr yedım sabah :D oyle bır kestı kı benı bugun aksam sadece salata yerım sanırım

afiyet olsun :KK36: bende regldım yenı bıttı canım dondurma ıstedı hakıkı dondurma ondan 200 gr yedım sabah :KK70: oyle bır kestı kı benı bugun aksam sadece salata yerım sanırım
Afiyet şifa olsun Nisacım. Kahvaltıyı niyetine mi yedin? :dondurma:

Ben de şimdi karabuğday, domates, maydonoz ve zeytinyağı/limondan oluşan salatamı yiyorum :kk77:

Afiyet şifa olsun Nisacım. Kahvaltıyı niyetine mi yedin? :dondurma:

Ben de şimdi karabuğday, domates, maydonoz ve zeytinyağı/limondan oluşan salatamı yiyorum :kk77:
afıyet olsun :)
sabah canım bırsey ıstemedı ac degıldım ıcım yandı serın bırseyler ıstedım hazır lımonata vardı onu ıcıp sunı seker alacagıma dondurma yerım dedım :D

Hanımlar merhaba sizin şu muzlu omletinizi deniyim dedim de bütünleşmedi 1 muz 2 yumurta katıp mikserle çırptım pankek gibi değil de omlet gibi oldu nerde hata yapmış olabilirim

Back
X