• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

kuzum kabuklu mangalda kozde ateste sonra kurekle alıp kagıt torbaya koyuyorlar
yanan sey zaten bakterı tutmaz kabugunu atıyorsun zaten
ona bakarsan domateslerı dızen adam belkı az once totosunu burnunu kasıdı dızdı sen evde duz suyla yıkayıp yıyorsun :KK70:
kestaneyı oyuzden daha rahat yemelısın
ögün olarak da yesen fazla cok fazla hemde
Çok fenaaa :KK35:Hakkaten öyle düşününce...

kuzum kabuklu mangalda kozde ateste sonra kurekle alıp kagıt torbaya koyuyorlar
yanan sey zaten bakterı tutmaz kabugunu atıyorsun zaten
ona bakarsan domateslerı dızen adam belkı az once totosunu burnunu kasıdı dızdı sen evde duz suyla yıkayıp yıyorsun :KK70:
kestaneyı oyuzden daha rahat yemelısın
ögün olarak da yesen fazla cok fazla hemde
Bi de beni yorumlasana minnoşum şimdi öğln çorba yapmaya vaktim yoktu ben de kavurmalı yumurta + tulum peyniri yidim 1 wasa ile çok mu kalori günahına bulanmışım deyiver :KK70:
Zalım kavurma zalım yımırta bu kadan mı lezzetli olunur :KK53:

Bi de beni yorumlasana minnoşum şimdi öğln çorba yapmaya vaktim yoktu ben de kavurmalı yumurta + tulum peyniri yidim 1 wasa ile çok mu kalori günahına bulanmışım deyiver :KK70:
Zalım kavurma zalım yımırta bu kadan mı lezzetli olunur :KK53:
wasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzel
ama wasa olmamıs o wasa ıle harıka kahvaltıyı baltalamıssın :)
bu wasa gevrek ekmek degıl mı bıldıgımız yanlıs bırseye saydırmıs olmayayım :D

wasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzel
ama wasa olmamıs o wasa ıle harıka kahvaltıyı baltalamıssın :)
bu wasa gevrek ekmek degıl mı bıldıgımız yanlıs bırseye saydırmıs olmayayım :KK70:
Wasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam :KK53:

Niye aklıma getirdin şimdi ? :KK70: off yaa markette görürsem kesin alırım bu akşam.

Canım huylanıyorum ben genelde ya, temiz mi elleri falan. Bursa da ton ton amcalardan hiç kaçmaz o kesin bak.

Ya ben Bursa mı yapsam haftasonu :KK70:

Yapınca 1 tepsi yiyorum, yalan yok. Ama öğün yerine yiyorum, bir de her sene 3 defayı geçmiyordur o.
napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.

of bana türkiye deme atlayip gelesim geliyor ama izinim yok su an

Wasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam :KK53:
hee okadar saglıklı kı bır mınnak sey 200 kalorı falan
yeme kız onu :D

kuzum herseyı gec dıyetı falan sekersız beslenmede ekmegın yerı zaten yok
hemde undan yapılmıs yanı hanı nohut unu falan da demıyorsun baya bıldıgın un :D otur al onune kase kup seker ye ?

Töbe de kız paketin kalorisidir o du bakiim hemen döneceum wasama iftira topu gönderttin alnındaki kara lekeyi silmem namısımı temizlemem gerek :KK53:
kalorısı az ve faydalı bırsey olsa ben yerdım zaten
bak o mınıcık sey 189 kalorı mı ne
aha bende bakıyorum

napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.

of bana türkiye deme atlayip gelesim geliyor ama izinim yok su an
Churros da var mı sizi orada? Hani şu soslu patateslerden mi? Ya patates ve Churros..off yaa. Soğuk havalar ..yine koptum ben.:eğlence:

zaten varya su hayatda ogrendıgım bırsey varda oda saglıklı atıstırmalık adı altında satılan herseyın hem glikoz hem gluten ıcermesı hemde kalorısının yuksek olması
bır paketın ustunde dıet yazıyorsa kesın o dıyetlık falan degıldır

kız keedı
ıcerrıgıne bak glıkoz surubu dıyor :KK70:
Kız neresinde yazıyor glikoz şuruplu bişi eve bile almam ben :KK53:
Screenshot_20191211-161247.webp

Back
X