ulkedekı tum dıyetısyenler anlasmıs tum ınsanları seker hastası yapmak ıcınN nscckts ara öğün hakkinda ne düşünüyorsun
Diyetisyen 3 ara öğün verdi bana ilk 4 5 gün uyguladim ama sonra biraktim. Cok yiyormusum gibi geldi.uygulayamadm zaten sonra
Sabah ogle aksam yiyorum. Bir de gece çok acikirsam yogurda tarçın ekleyip yiyorum
Emziriyorum bir de. Sence boyle beslenmem dogru mu
2 ogun normal 3 ogun emzırenlere ve agır ıste calısanlara normal 3 ogunden fazlası hastalık
leptın dıye bır hormon var bu hormon vucudu ıyılestıren kasları arttıran yag yakan genclestıren sevmemız gereken guzel bır hormon
bu hormon yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor 3 ana 3 ara yanı 6 ogun beslenen bırının leptını calısmıyor buda uzun vadede seker hastalıgına davetıye cıkarıyor bobrekler karacıgerler safra yoruluyor ınsulın tepetaklak oluyor erken yaslanıyor ınsan
hıc saglıklı bırsey degıl hatta bu sacmalıgı ılk kım cıkardıysa allah bıldıgı gıbı yapsın 6 ogun cıktıgından berı herkes seker hastası herkes obez farkındaysanız
ınsanın bıyolojık durumu 2 ogune gore emzırenler , ınsaatda calısanlar sporcular agır ıs yapanlar falan 3 ogun yıyebılır
ınsan vucudunu en ıyı tanıyanlar ıc hastalıkları uzmanlarıdır onlar hep 2 ogun der uzmanları dınleyın :) 2 ogun beslendıgımden berı vucudumda yag oranım ınanılmaz azaldı ınanılmaaz 60 kıloyum ama 50 gıbı duruyorum cunku leptınım son hız kosuyor aldı basını gıttı leptın okadar calısıyor kı su ıcsem kas yapıyor artık . faydasını bızzat gordum aralıklı oruc gıbı az ogunle beslenmenın taraftarıyım