• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

aynen sınuzıt olsa cıkardı kan tahlılı yapıldı degerlerıne bakıldı mı pekı
komple sekerı kestıgınde de 1 hafta falan anormal bır bas agrısı oluyor oyle bırsey olabılır mı benım beynım patlayacak gıbı olmustu gozumu bıle hareket ettıremıyordum basımı cevırırken bıle beynımı hıssedıyordum oyle agrı yasamıstım sekerı komple kestıgım ılk hafta acaba oyle bırsey mı
Aah keşke şekeri tamamen kesebilsem nisam :KK49: kan değerlerine bakmadı ama ben senede bir iki kan veririm değerlerim normal olur genelde. Bi ara kolesterol vardı gerçi, yürüyüş falan yapıp düşürdüydüm :)) Benimki muhtemelen stresten, iki haftadır nerede uyuduğum belli değildi bazen hastane bazen bizimkiler bazen kendi evim, şükür allah dermansız dert vermesin dönemsel olarak olacak böyle şeyler napalım :)

Aah keşke şekeri tamamen kesebilsem nisam :KK49: kan değerlerine bakmadı ama ben senede bir iki kan veririm değerlerim normal olur genelde. Bi ara kolesterol vardı gerçi, yürüyüş falan yapıp düşürdüydüm :)) Benimki muhtemelen stresten, iki haftadır nerede uyuduğum belli değildi bazen hastane bazen bizimkiler bazen kendi evim, şükür allah dermansız dert vermesin dönemsel olarak olacak böyle şeyler napalım :)
canım dıkkat et kendıne ya saglık bu bak perısan eder ınsanı doktora gıdecek kadar bas agrısı yasıyorsan kendıne dıkkat etmen gerekıyor demektır :KK19: stresle karsılastıgında o an ıstedıgın sey olmuyorsa o mevzu cozulmuyorsa zaten yapılabılecek bırsey yok demektır bosuna kendını yıpratma zamana akısına bırak ötele nasılsa hallolur de bak nasıl kasmıssın kendını yazık degıl mı canına

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho can acaba göZden kaynaklanıyor olabilir mi ağrı? Gözlük kullanıyor musun? Ya da yakın bir zamanda muayne oldun mu?
Ona da gittim samsonum gözden değil :)) miyopum normalde zaten, numaram da yükselmiş lens takıyodum doktor allerjiksin gözlük tak dedi, ilk kez gözlük aldım yeni ve alışmaya çalışıyorum :110:

Ona da gittim samsonum gözden değil :)) miyopum normalde zaten, numaram da yükselmiş lens takıyodum doktor allerjiksin gözlük tak dedi, ilk kez gözlük aldım yeni ve alışmaya çalışıyorum :110:
kuzum gozluk agır gelıyor olabılır bazı gozluklerın o burna oturma yerı bas agrısı yapıyor

canım dıkkat et kendıne ya saglık bu bak perısan eder ınsanı doktora gıdecek kadar bas agrısı yasıyorsan kendıne dıkkat etmen gerekıyor demektır :KK19: stresle karsılastıgında o an ıstedıgın sey olmuyorsa o mevzu cozulmuyorsa zaten yapılabılecek bırsey yok demektır bosuna kendını yıpratma zamana akısına bırak ötele nasılsa hallolur de bak nasıl kasmıssın kendını yazık degıl mı canına
Doğru söylüyorsun nisam, şu ara ailemizde sağlık sorunları epey fazla anneannem annem babam, insan ne de olsa etkileniyor işte. Bu dönem de geçecek inşallah.

kuzum gozluk agır gelıyor olabılır bazı gozluklerın o burna oturma yerı bas agrısı yapıyor
Yaa herşeye bir bahanesi var gibi oldum ama gözlüğü araba kullanırken falan takıyorum, zaten hafif olanlardan almıştım. Lense devam genelde, stresten büyük ihtimalle benimki ve bir iki ay daha bu stres devam edecek malesef :(

Yaa herşeye bir bahanesi var gibi oldum ama gözlüğü araba kullanırken falan takıyorum, zaten hafif olanlardan almıştım. Lense devam genelde, stresten büyük ihtimalle benimki ve bir iki ay daha bu stres devam edecek malesef :KK43:
canim ben gözlerimi cizdirdim tek sag gözümü yapti doktorum digerine gerek duymadi, numarim 2 idi.
ben gözlük lens hicbir sey kullanmiyordum ama suan cok iyiyim

pekı agrın olmuyor mu bas agrınla nasıl mucadele edıyorsun :KK43: bas agrısıda zor olur ya
canim agrim felaket oluyor ama migrenim tuttugunda onda da relpax diye bir ilac var onu iciyorum hemen.
yoksa bende serumluk falan oluyorum yani o derece.
dün yine tuttu mesela hemen 7:30 da tüm isiklari kapatip uyumaya calistim, midem bulandi ama kusamadim.
erken farkedince gecebiliyor ama ben genelde gec kaliyorum

gunaydın canlar
bu sabah 2 haslanmıs yumurta
cevızlı lımonlu zeytın salatası 1 kase
1 kase kekıklı lor peynır
1 cay

suanda da turk kahvesı ıcıyorum

aksama sebzelı nohutlu etlı türlü yemegı var 2 tabak yerım ayranla

gunaydın canlar
bu sabah 2 haslanmıs yumurta
cevızlı lımonlu zeytın salatası 1 kase
1 kase kekıklı lor peynır