• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

canım sen mılletı gec bosver takma
kılo verınce sunu duyacaksın ayy cok verme yuzun coker kıloluyken daha tatlıydın
ben bunları duydum :KK70:
once kılomla dalga gecenler sonra zayıflayınca ugrastılar onları bosver
ben 104 den dusmusum 60 a
sen 88 den mı dusemeyeceksın
gercekten kılo vermek ıstedıgın zaman o ıstahı kontrol edebılırsın ınan bana
bak hep soyluyordum yıne soyluyorum
ben tum gardılobumu bırdaha nasılsa asla zayıflayamayacagım dıye bosaltıp tum elbıselerımı dagıttıktan bır gun sonra kılo vermeye karar verdım
54 bedendı kıyafetlerım hıc bır tane bıle 48 beden bıle kıyafet bırakmamıstım o kadar emındım şişman olecegıme hayatım boyunca kılolu olacagıma
1 gun sonra dıyete basladım ve 6 ay sonra dolabımda bır tane bıle 40 beden elbıse yoktu hepsı 36-38 :)
bana bırdaha asla olmaz kucuk beden dıye dagıttıgım 40 beden elbıselerın buyuk geldıgı, soyleseler asla ınanmayacagım yola gırdım

ben ınanmıyorken yaptım bunu kendıne ınanan ısteyen herkes yapabılır
ee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.:D
şu an şubat sonu 80 i görebilsem
sen hiç hedef belirledin mi ben hedef belirlediğimde ulaşamıyorum :olamaz: :silah:

ee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.:KK70:
şu an şubat sonu 80 i görebilsem
sen hiç hedef belirledin mi ben hedef belirlediğimde ulaşamıyorum :olamaz: :silah:
belırlemıstım :D hedefımden asagı dustum hedef yolunda
ben 70 olsam bana yeter dıyordum 70 e ınınce bes daha bes daha dıye dıye 60 oldum
1 senede vermeyı planlıyordum kıloyu 6 ayda gıttı
sandıgımdan kolay oldu cunku vazgecmedım ve hıc bır kere bıle kacamak yapmadım

der . benimki de der unutmuşsam .
ama bazen öyle oluyor ki . oluyor yani. yapacak bi şey yok . cevap verme öyle diyene. duymazdan gel . açıklama yapmak zorunda değilsin . onlar senin amirin değil . kaynana ise kaynanalığını bilsin . :sinirli::sinirli:
hiç açiklama yapmadim ne diyecek diye bakiyolar ordakilar laf soktuğu anladi :D
ama şu ki görümcem benim gibi degil çok şükür bugüne dek kavga etmedim. 6 yıl oldu .. maşallah tüh tüh :D
inceden ince laf sokarlar hiç aldiriş etmeden eşim yanimdayken tepkimi veriyor hahaha

belırlemıstım :KK70: hedefımden asagı dustum hedef yolunda
ben 70 olsam bana yeter dıyordum 70 e ınınce bes daha bes daha dıye dıye 60 oldum
1 senede vermeyı planlıyordum kıloyu 6 ayda gıttı
sandıgımdan kolay oldu cunku vazgecmedım ve hıc bır kere bıle kacamak yapmadım
canin tatlı çektiğinde nabiyodun?
regl önceki tatlı krize giriyorum.

canin tatlı çektiğinde nabiyodun?
regl önceki tatlı krize giriyorum.
e dedım ya unsuz sekersız tarıfler var dıye hergun konusuyoruz tarıfler paylasıyoruz ılk sayfa da 948498 tane tarıf var

seker ve sekere donusen seyler yemezsen zaten canın tatlı ıstemıyor demır eksıklıgın varsa veya bagırsagında parazıt varsa ıster onda da saglıklı tarıflerden yaparsın

ama ben sekere dayanamıyorum deme cunku seker bagımlısı ben kestım sekerı

ben olsam o fıstık ezmesını almam
o bal sekerden mı yapıldı cıcekten mı bellı degıl
zaten yagı cıkan yaglı ezmenın ıcınde hındıstan cevızı yagına ne gerek var
cek rondodan cız cızzz bıttı mıs gıbı

bence guzel bır rondo almalısın canım
benımkı tefalın altı cam ustu basmalı toparlak tonton bırsey orta boy
herseye kullanıyorum tavsıye ederım
alayım inşallah canım. Şu senin yaptığın cevizli salçalı şeyden yaparım belki hem :kk77:

Onun içinde bir robota yatırım yapayım mı bilemedim Nisaa. En son çırpıcı aldım kendime Migros'dan dün baktım 20 tl indirime girmiş, acayip indirimler var bu sıralar :KK70:

City farmın organik fıstık ezmesi var, %95 fıstık kalanı hindistancevizi yağı ve bal. Belki onu alırım. Sarelle tarzı bişey olsa 2 gün dayanmazdı, ama fıstık ezmesi 1 ay gider bana sanki.
Ben yüzde yüz olanı seviyorum alıcam veya kendim yapıcam gene tatlı şekilde begenmiyorum hiç :27:
Ben şu 3lü olan robotlarda cekiyorum çok iyi birşey degil genede çekmisti

Kızlar anama geldim kara lahana günü 🤤🤤 çok seviyorum 😍😍 siz bilmezsiniz muhtemelen :27: hem sarması var hemde yemaği :kk77:

Eklentiler

• 20200206_162625.webp
    20200206_162625.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200206_162632.webp
    20200206_162632.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 32
Ne kadar yedigime dair merakı olanlar bunu yarım saate anca yerim bazen bitiremiyorumda 2 kasık makarna birazda yoğurt koydum üstüne aparatif :70: bildigin bebek maması kadar :70:

Eklentiler

• 20200206_171412.webp
    20200206_171412.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 37
Şeymi salça süzme peynir ceviz bende yapmıstım bi ara cok guzel oluyor oda
saglıklı seylere heves ettıgımız nerde gorulmus :D cevızlı kofteyı dıyormus Samsonn Samsonn
samsoncaan cevızlı kofteyı 2 -3 haftada bır yıyebılırsın esmer koftelık bulgur ıle yapılıyor yanında bol tursu ve salata oh bırde ayran tamamdır

Back
X