• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ne gerizekali arabulucular var
icraya vercekmis beni

bence sen bır avukatla konus canım aklıma yatmadı bu ıs
mahkemeye dusse bu mevzu senın cekınecegın bırsey yok kı senı dolandırmaya calısan karsı taraf sonucta yanı arabulucuyla gorustugunde mahkeme benım ısıme yarar en azından arabulucu yoluyla degıl hukuktan anlayan bır kısıyle bu ısı cozerız de
o ne bıcım arabulucu , o arabulucu ısını bulmus resmen delı mı ne

Ya evet suya katıp içerken ben de hiç nefes almıyorum, ama bir marka var, o hepsinden farklı sanki, hem tat hem cins olarak. Yazsam reklama girermi ki? :KK70:
kız ne olarak sankı 80 mılyon su anı mı beklıyor :D reklam olmaz yaz sen bızı gorecekler de kesfedecekler de reklam kullanılıyor dıyeceklerde ohoo o zamana kadar fosil olurum ben

Bugün spora gitmedim ama çok aktiftim gene dışarlarda :27:

Eklentiler

• 20200211_204722.webp
    20200211_204722.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
Ya hic sorma, onumde oturan biri var cinsiyet değiştirmeye calisan bir erkek ama inatla kadin olmaya çalışıyor, normalde trans olanlara ya da tercihleri baska olan insanlara kesinlikle karsi degilim hatta arkadaslarim da var öyle, ama bu bildigin erkek surekli kadinlik hormonu alıyor.. bunu niye anlattim şimdi onu yazayım, bu vatandas oyle iğrenç kokuyor ki dayanilir gibi değil, hormon ilaçlarından diyor millet.... ama oyle değil temizlikle de hic alakasi yok adam dus almıyor.. bunun yüzünden karda kışta eksili derecede acik pencereyle oturuyorum... ben ve bir iki kişi daha cok şikayetçi, bikmadan usanmadan büroya şikayet ettim, sürekli uyarı veriyorlar en son kızdılar, gecen hafta temizdi paşam ama ben 3cü kez onun yuzunden hastalandım bütün vücudum kırılıyor... bir dokundun bin ah isittin Nisacim:KK70: ama çok doldum yahu, adamı görünce kafasina kürekle vurup yokustan aşağı yuvarlayasım geliyor... habire hasta oluyorum soğukta acik prncereyle oturmaktan... gunde 9 saat cekilecek şey degil
ay ay . cok zor yaa. hasta olursun tabi.
bi gün burnunda mandalla otur bakalım nolcak .
1581495230434.webp

Bu arada ben hic yediklerini yazmıyorum niye acaba:D
Valla bozmuyorum N nscckts Nisacim:D, bak kahvaltım hep aynı, 30 gr yulaf ezmesi 200ml süt ve protein tozu, ya da 300ml şu ve protein tozu karışımı...
Kahvaltim bu..
Öğlen kizarmis et çok az bir hindistan cevizi yağı ile, yaninda salata ya da karişik haslanmis sebze.. akşam 3 yumurta ile yumurta salatası ve biraz findik ceviz falan...
Arti gun icinde bir kez daha protein tozu ve birkac amino asit takviyesi...
Gunde iki kere de hindistan cevizi yağı karıştırılmış kahve...
Bu ara boyle gidiyor, haftasonu nakliyatlarımı alacagim onlarla menümü cesitlendirecegim...

Bu arada ben hic yediklerini yazmıyorum niye acaba:KK70:
Valla bozmuyorum N nscckts Nisacim:KK70:, bak kahvaltım hep aynı, 30 gr yulaf ezmesi 200ml süt ve protein tozu, ya da 300ml şu ve protein tozu karışımı...
Kahvaltim bu..
Öğlen kizarmis et çok az bir hindistan cevizi yağı ile, yaninda salata ya da karişik haslanmis sebze.. akşam 3 yumurta ile yumurta salatası ve biraz findik ceviz falan...
Arti gun icinde bir kez daha protein tozu ve birkac amino asit takviyesi...
Gunde iki kere de hindistan cevizi yağı karıştırılmış kahve...
Bu ara boyle gidiyor, haftasonu nakliyatlarımı alacagim onlarla menümü cesitlendirecegim...
afıyet olsun canım yok kacamak yaptıgını hıc dusunmedım kılo verdın cunku :) gayet guzel yazdıkların

Samsonn Samsonn canım bu sırkeyı hıc gormemıstım burda marketde falan olmazsa ınternetden getırtıp denıcem merak ettım baya sısesı falan profosyonel nasıl gormemısım bunu hayret ya :)

kızlar ben bu sabah ton balıklı salata yedım bol lımonlu

suan fıltre kahve ıle 1 kuru ıncır ve 1 cevız

aksam kış kabagı ıle etlı salcalı yemek yapıcam güveçte

Back
X