demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır
kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyor

hıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor
bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs

) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme
kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kı

kendı kendıne mı dava acacak adam
bana ne dedı bılıyor musunuz
sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmez

yav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama
Keşke beklerken kendinizi garantiye aldaydınız. Şimdi de maddi açıdan garantiye alın. Geçmişe yönelik ödediği kredileri vs gösterebilirsiniz. Bir avukatla konuşun, hazırlıklı olun, eşiniz her an size daha kötü bir süpriz yapabilir. Yalancı biri, başkasını yedeğe almış, maddi açıdan da sizi...
www.kadinlarkulubu.com