• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Aslında ben markayı göresin ordan alasın diye atmadim ama gidipte çakma yerden alacağını düsünmemiştim :KK70: watsons gratisde falan yokmuydu ben trendyolda görmüştüm evet belki yoktur başka yerlerde çok yeni bir ruj değil aslinda
lingen lingen çok fazla renk seçeneği yok zaten gördügüm kadariyla
sonradan senın attıgın lınkı bılgısayardan acabıldım satıcı yorumlarına baktım hepsı olumlu kendı aldıgıma baktım hepsı lanet okumus :D

hıc boyle seylere bakmadıgımdan nerde ne var bılmıyordum hatta avm de hangı makyaj uzerıne magazalar var onu bıle bılmıyorum
alısverıse cıktıgımda alıcam ama bana kalıcı lazım cunku :)

Oturmaya mı geldik 🤪 20 derece burda yaz geldi :21:

Eklentiler

• 20200225_140447.webp
    20200225_140447.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 45
benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakı :KK70: ama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler

mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esıme :KK70: araya gıtmesın ne ya dedım :KK70: aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı :KK70: esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım :KK70: hep bırlıkte gulduk

mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz :KK70:
nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı

benım yanımdakı boyle konussa eglenırım :KK70: bence eglencelı
Ehehehe:) nörüyon bize ait🤗🤗 Kırşehir yöresi😬

demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır

kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyor :KK70: hıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor

bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs :KK70:) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme

kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kı :KK70: kendı kendıne mı dava acacak adam :KK70:

bana ne dedı bılıyor musunuz

sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmez :KK70: yav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama

:KK70:

bende okudum konuyu..

takvımıme baktım
adetımın ılk gunu ramazan bayramı :olamaz:
yıldım ya gercekten bıktım
15 yasımda adet oldum ılk adetımde okulun acılmasına 1 gun kala ıdı o gunden berı her okulun ılk gunu her bayram her yılbası her dogum gunlerı hep adetle gectı
huyunu bıldıgımden takvımıme baktım yıne ılk gunu adet oluyorum ve gercekten bıktım kesılsın artık ben ıstemıyorum gelmesın bu ne ya

hele yazın sıcaklarda varya hıc cekılmıyor :( agrısı acısıda agır oluyor ınanılmaz sıskınlıkte oluyor e burda bayram dıyesın kapı kapı her gezılır ve kuzenlerım de bana zıyarete gelıyorlar cok yogun oluyorum
bu aydan baslayalım one cekmek ıcın ne yapabılırım dıye
barı son gunlerıne denk gelseydı ya :(

hele yazın sıcaklarda varya hıc cekılmıyor :KK43: agrısı acısıda agır oluyor ınanılmaz sıskınlıkte oluyor e burda bayram dıyesın kapı kapı her gezılır ve kuzenlerım de bana zıyarete gelıyorlar cok yogun oluyorum
bu aydan baslayalım one cekmek ıcın ne yapabılırım dıye
barı son gunlerıne denk gelseydı ya :KK43:
1 ay doğum kontrol hapı kullansan gününü değiştirebilirsin sanki canim bi sağ.oc. falan danış

benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok
Kız şiveye ne hacet, antebin kendi dili var:D
Yoksa konuşan kalmadı mı:KK64:
Cam = Cıncık
şehriye = Şaare
Piknik = Sahre
Kendin pişir kendin ye = sen sağa pişir sen sağa ye:D
Kele bacım = bir hitap şekli :D
Hanek = söz, laf
Maydanoz = Bahdanis
Valla bunlar aklima gelenler:D

Kız şiveye ne hacet, antebin kendi dili var:KK70: