• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

O yediğim meymenetsiz şeyler beni epey tok tuttu:KK70:
Sabah protein tozu sade suyla ictim
Meymenetsiz şeyden toplam 3 buçuk tane( herbiri küçük bir mandalina kadardi) siyah zeytinle yedim..
150gr izgara hindi göğüs, 2 kasık haşlanmış sebze iki üç kaşık yoğurtlu kereviz
Işte beyle:)
o meymenetsiz şeyler ne ola ki. o_O o_O o_O
A doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün 😬
hey maşallah . 5 yumurta. epey tok tutmuştur . protein patlaması yaşamış fucudun

günaydın

bu sabah kahvaltı yapmayım . 2 avuç fıstık yiyerek evden çıktım . belki 2 avuçtan fazla yemiş de olabilirim :oha::oha:

öğlen için 1 büyük kavanoz karalahana yemeği getirdim

ve şimdi çay içiyorum . yeni demlendi.

B22CEF48-23F3-4DDF-9260-63FDF6BB8C7E.webp

hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.

ama missssss gibi görünüyordu.
onu yoğurda doğrayıp yiyebilirsin bebişim . daha lezzetli hale gelir sanki.
Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seyler:D ama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala:D
Eki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
Oyyy kiz bebisler can cannn :KK68: sağlıkla doğsun inşallah :anne:

Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seyler:KK70: ama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala:KK70:

ay çok güldüm lingen yahu.
o derece tok tutma özelliği var diyosun .
yoğurtla harika olur canımcım.

ben de eveli gün mayaladım . akşam ayran yaptık . ev yoğurdu başka gerçekten .
alışınca başka yoğurt yiyemiyorsun .

kızlar bugün bimm e kiwiii baharat öğütücü geliyor . kahve ve baharat
kalırsa alırım bundan . öğlen arası giderim artık .

yasemin kuzum sen de kahve mak. bakacaktın . bugün geliyormuş bak hele.

ay çok güldüm lingen yahu.
o derece tok tutma özelliği var diyosun .
yoğurtla harika olur canımcım.

ben de eveli gün mayaladım . akşam ayran yaptık . ev yoğurdu başka gerçekten .
alışınca başka yoğurt yiyemiyorsun .
Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedim:(
Sen yoğurdu yapınca hic bekletmiyor musun?

Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seyler:KK70: ama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala:KK70:

Amin insallah canim

Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedim:KK43:
Sen yoğurdu yapınca hic bekletmiyor musun?
canım benim yoğurt son 2 aydır çok tatlı oluyor . daha öncesinde daha ekşimsi anneanne tadını buluyordum .
son 2 aydır bizim o tarafta (ayvalık ) da satılan yoğurt olur . günlük yenir . onun tadı oldu .nasıl olduysa. bu mayayı hiç sonlandırmadan devam etmek istiyorum . umarım olur .
derler ki mayanızı 10 kez mayaladıktan sonra yenileyin . başkasından maya alın vs . ama değiştirmeyi düşünmüyorum . her zaman da komşudan maya bulunmuyor . vs vs.

canım yoğurdu geceden mayalayıp sadece süzgeç ile kapatıp . sarmayıp , sabah dolaba kaldırıyorum .
hiç kapatmıyorum çok uzun yıldır .
ve sadece bildiğin makarna sözgeci ile üstünü ortuyorum . tabi ters koyuyorum süzgeci , içine girmesin diye.
kapak gibi.

sabah da kaldırıp o akşam ellemiyorum . mümkün olduğunca
çok hızlı sulanıyor yoksa.
24 saat sonra yersen daha olgunlaşıp katılaşıyor . sulanma daha farklı oluyor .
sen nasıl yapıyorsun canımcım .

Back
X