• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Parmakların kardeşliğine döndü topik :KK70:

Miho'dan da bir foto bekliyorum birazdan. :rolleyes:
Ellerimiz dert görmesin ayol :KK53: :deli:
Ekran Alıntısı.webp

Bu arada bizim burda pazartesiden itibaren 5 hafta okullar corona yuzunden tedbir amaclı kapatıldı...
Benim ergen kızla 5 hafta kriz geçirecem evde
of 5 hafta mı. vaka sayısı ne kadar sizin orda. kaç kişi yakalandı hastalığa
5 hafta kızla . Allah kolaylık versin

çok güzell ellerin var. birinci sensin bence.
Estf demirlekem ben birinciliği ve sonunculuğu sevmem zaten, hayatta her zaman ortadan ortadan gitmek iyidir :))
Şaka bi yana nenem rahmetli (tüm çocukluğum yanında geçti nur içinde yatsın), ufak çocukken ellerimi ve kirpiklerimi çok severdi nedense, ikisine de vazelin sürerdi hep :)) zamanında iyi bakmış demek ki, ben de sermayeden yiyorum hala :D

Estf demirlekem ben birinciliği ve sonunculuğu sevmem zaten, hayatta her zaman ortadan ortadan gitmek iyidir :))
Şaka bi yana nenem rahmetli (tüm çocukluğum yanında geçti nur içinde yatsın), ufak çocukken ellerimi ve kirpiklerimi çok severdi nedense, ikisine de vazelin sürerdi hep :)) zamanında iyi bakmış demek ki, ben de sermayeden yiyorum hala :KK70:
vayyy . süpermiş . nenen harika kadınmış . Allah rahmet eylesin .

Kızz epey kaldı, sonra sildim. Kuruluktan çatlamış benim. Dur ekliyom, ama yine silerim. :KK70: Malum peşimdeler ya, ya da mazallah bi yüzük takalım diye ısrar eden falan olur :KK53:

@demirleke
O peşimizdeki federaller ancak biz istersek takabilirler samsonum o yüzüğü :)))
Çok kibar ellerin var samsonum yaa, mesela hiç tokat attın mı birine bence atmamışsındır gerçi ben de hiç atmadım deli miyiz niye atalım demi :KK53:

Back
X