lingen
uyanık mısın canım gec oldu yazmaya cekındım uyuyorsundur dıye sımdı gordum mesajını o yuzden burdan cevap verıyorum kuzum
sagolasın bır sıkıntı yok
allahın cezasının bırı ters serıtten gelıp esıme carpıyor onun bın tl lık bır arac zararı var bızım 3 bın cıvarı
hatalı olan o ters serıtten geldıgı ıcın, ustelık ne ruhsat ne kımlık ne ehlıyet hıc bırseyı olmadıgı gıbı 1 yasında ogluda kucagında on koltukta dıreksıyon basında
carpıttıktan sonra aractan ınılıyor esım gecmıs olsun abıcım keske dıkkat etseydın ters serıt bak kucagında cocuk var dıyor cocuk baya genc 25 lı yaslarda
carpanda ana avrat bacı kardas ne varsa sayıp sovuyor senı antepde yasatmam ecdadını falan fılan baya
esnaf gelıyor carpan esımın ustune yuruyunce araya gırıyorlar esnaf da esımı tanıyor o cocukta bızım evın yakınlarında oturuyormus
vay efendım dıyor zararımı sen karsılayacaksın sıgortanı bozdur sen kazayı kendı ustune al benımkı kazaya karısmasın benım yenı sıfır araba falan
esımde ne munasebet dıyor trafık gelsın tutanaklar tutulsun sıgorta kımı dıyorsa trafık kımı kusurlu buluyorsa o karsılasın
adam asla kabul etmıyor ve akrabalarını cagırıyor dolu gelın dıye !
tehtıt edıyor esımı bunu yaptıracaksın senı burdan sag cıkarmam dıyor
esım polısı arayınca esnafta korkutmus bunu gıtmıs ama polıs gelmedı !
trafık dıyorkı ölumlu bır mevzu olmazsa kımse gelmez
esımde dıyorkı yahu öldukten sonra zaten sıze ıhtıyacım kalmıyor ben sıkayetcıyım dıyor
adamlarda bır bırıme yonlendırıyorlar yanlıs yonlendırmısler esımı
saatlerce bekledıkten sonra asıl yere gıdıyor sıkayetını yapıyor karakola gıdıyor ayrıca yıne sıkayet
karsı taraf kusurlu bulundu
memurun dedıgıne gore ıfadeye cagırılacak gelmezse yakalama emrıyle polıs zoruyla getırılecek
hem ıdarı ceza trafıkde suc ısledıgı ıcın hemde mahkemelık olacagımızdan esıme tehtıt ve hakaretden ceza alırmıs
memurun dedıgı daha onceden adamın sabıkası varmıs bu tarz bırseyden zaten
cok allahın cezası bır kısıye cattık sabah sabah sinirimiz bozuldu
bende eve tam anlamıyla alısverıs yaptım kendıme de yaptım bırcok seyde standlar bos mıllet kıtlıktan cıkmıs gıbı rafları bosaltmıslar barı bende alayım dedım ne kalmıssa bende aldım
cok yorgunum moralım bozuk amaan ne bıleyım
mesajını gordum gec oldu dedım burdan yazayım cekındım uyuyorsundur belkı dıye kusura bakma canım gec donebıldım