• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Tamam çok teşekkür ederim vakit ayirip cevap yazdıgınız için🤗 aslında şu toz açıcılar var ya, ondan da aldım 2 paket. Onceden açmışlığım vardi sacimi. Ama acaba bu altın karameli sari saç ustune boyarsam bi kaç yıkamadan sonra ortada sapsari bi saç mı kalir diye kafama takıldi çünkü altın karamelin sari tonlarinda olduğunu yazmışlar bi kaç yerde o_O:KK36: boyayıda 2 adet siparis verdim yetsin diye bi 15 gun sonrada tekrar ayni renge boyarsam oturur mu diye düşündüm sadece çok sari olmasini istemiyorum😊😊
ne desem yanlıs olur alt tonunuzu sac yapınızı daha once kac kere ve kac numaraya boyadıgınızı sacınızın daha once kac kere acılma ıslemı olup olmadıgı ve oranı bunların hıc bırını bılmıyorum ve hepsı bır etken hepsı son boya rengını etkıler
evet altın karamel koyu sarı renktır dogru ama hepsının alt tonları bambaska dedıgım gıbı denemek ıstıyorsanız kucuk bır tutama deneyıp gorun begenırsenız tum saca uygulamıs olursunuz :)

ne desem yanlıs olur alt tonunuzu sac yapınızı daha once kac kere ve kac numaraya boyadıgınızı sacınızın daha once kac kere acılma ıslemı olup olmadıgı ve oranı bunların hıc bırını bılmıyorum ve hepsı bır etken hepsı son boya rengını etkıler
evet altın karamel koyu sarı renktır dogru ama hepsının alt tonları bambaska dedıgım gıbı denemek ıstıyorsanız kucuk bır tutama deneyıp gorun begenırsenız tum saca uygulamıs olursunuz :)
Tamam cok teşekkür ediyorum öyle yapicam 😍😍

Siz 79.7yi tebrik ederken ben bugün 78.5 çıktım tartıda:D
Bugün regl bitti, gerçek kilo göründü:D
Çok mutluyum darısı hepiciiinizin başına canlarim🥰🥰
aho aho ahoo :halay: lililililili

tebrık ederıımm canısııı :KK19:
Mutlu pazarlar kızlar 🙋🌞🍀🌹

Yakında senden 60 ları da duyacağımıza hiç şüphem yok. Ahanda bunu buraya yazıyorum 😄

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. 10 yıllık karaca düdüklü tencerem artık işlevini yitirdi. düdüklü tencere alma arefesindeyim. çevremden duyduğum hepsi bir yana Fissler harika. biraz araştırdım. premium modeli 1500Tll civarı. bir de sanırım kapağındaki renklere göre model ismi olan blue(mavi), red (kırmızı)ve black(siyah)diye modelleri vcar. Onların fiyatı 1000TL civarı. Ama garip olan fissler in kendi sitesinde bu renkli modeller ile ilgili bilgi yok. Yani pahallı olanlardan farkı nedir anlayamadım? çalışan bir bayanım. evde düdüklü tencere haftada 2 bilemedin 3 kez kullanıyorum. Sizce onca para vermeye değer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. 10 yıllık karaca düdüklü tencerem artık işlevini yitirdi. düdüklü tencere alma arefesindeyim. çevremden duyduğum hepsi bir yana Fissler harika. biraz araştırdım. premium modeli 1500Tll civarı. bir de sanırım kapağındaki renklere göre model ismi olan blue(mavi), red (kırmızı)ve black(siyah)diye modelleri vcar. Onların fiyatı 1000TL civarı. Ama garip olan fissler in kendi sitesinde bu renkli modeller ile ilgili bilgi yok. Yani pahallı olanlardan farkı nedir anlayamadım? çalışan bir bayanım. evde düdüklü tencere haftada 2 bilemedin 3 kez kullanıyorum. Sizce onca para vermeye değer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Fisslerde karar verme konusunda iyi yapmışsın... düdüklü konusunda evinde 5 düdüklü tenceresi olan biri olarak ve fisslerin birçok modelini kullanan biri olarak renklerin hiçbir farkı olmadığını söyleyebilirim... renge takılma... saatli mi istiyorsun saatsiz mi, mesela bu önemli... ben son modelinin saatlisini kullanıyorum şu an... çok memnunum.. senin dediğin kırmızı renkli ve mavi renkliler ise akrabalarıma verdim deli gibi memnunlar... hangisini alırsan al memnun kalirsin... hangi modeli almayı düşünüyorsan fotosunu at yardımcı olurum

bu model pahallı olan

bu da ucuz olan

bu model pahallı olan

bu da ucuz olan

Usttekinde şoyle bi durum var, daha doğrusu kolaylık... 1 ve 2 olarak iki ayar seçeneği var... 1de mesela sebze yaparsın 2de patates ya da et haslarsin, bunu kendi ayarlar yani sebzede sen 1 numaraya getirdiğinde, düdük 1nci çizgiye geldiğinde durur çıkmaya devam etmez... ama alttakinde basinda beklemelisin... sebze yaparken çizgi bire geldi mi gelmedi mi kontrol etmelisin, yoksa sonuna kadar cikar... bir ve iki numararanin basinc dereceleri farklı... bütün fark bu...

5 düdüklü tencere kullanıyorum yazmışsınız aman Allahım yemek yapmayı o kdar mı çok seviyorsunuz? size komşu olmak lazım :))
Benim 5 düdüklü evet ama hepsi farklı boylarda:D
Misafir geldiğinde ya da toptan bakliyat hastalığında kullanıyorum:)
En küçüğünde ise pilav bile yaparım, düdüklü benim herseyim:D

yani pahallı olan ocak acık olsa da belli bir süreden sonra duruyor ve pişirmeyi yapıyo... Çok teşekkür ederim sanırım pahallı olanı alıcam. eşim led tv almak istiyordu ama beklesin biraz yaşasın mutfakgın gücü ....teşekkürler lingen :)

Back
X