Sağlıklı beslenirken;

kız aypare ackerman aypare ackerman nasıl gıdıyor mandelic asıt yaptın mı
cıldındekı gelısmelerı 10 gun sonra yazsana bıze :)
evet nisam yaptım her gün de diğer şeylere devam ediyorum nemlilik var şuan cildimde renk eşitsizliği ve gözenek için bişey diyemiyorum keza uzun vadeli değişimler seninnde dediğin gibi ben düzenli yapıyorum beklemedeyim 😁😎

evet nisam yaptım her gün de diğer şeylere devam ediyorum nemlilik var şuan cildimde renk eşitsizliği ve gözenek için bişey diyemiyorum keza uzun vadeli değişimler seninnde dediğin gibi ben düzenli yapıyorum beklemedeyim 😁😎
pekı aksamları yag bazlı temızleyıcıyle temızlıyor musun arada fark gordun mu normal temızleyıcı ıle cıft asamalı temızlık arasında hıssedılır bır durum yasadın mı

Canım bu kahvaltı degıl 😁 kahvaltı yapmamışsın dısını fırcalarken kullandığın macun daha doyurucu olmustur 🤭
Boyle az yersen vucut kıtlık sendromuna girer yag stoklar kahvaltısız olmaz
Bugunun bestesi sana gelsin
sendeee benim gibi gercekleri goruyorsun
Kahvaltısız olamaz benım gıbı biliyorsun
Bir baska dunyanın insanıyız yavrucagım sen kendi dunyanın kahvaltısını yapıyorrssuuunn.🤗
Annemde olduğum için evde yiyecek bunlar vardı.
idare ettim öğlene kadar acıkmadım.

öğle yemeğim 12:30
-karışık etli türlü (patates de vardı içinde yedim valla :D )
-haydari
-çoban salata

Annemde olduğum için evde yiyecek bunlar vardı.
idare ettim öğlene kadar acıkmadım.

öğle yemeğim 12:30
-karışık etli türlü (patates de vardı içinde yedim valla :D )
-haydari
-çoban salata
Oh oglen yemegin cok guzel şifa olsun 😍

bırde senede 2 kere d ıgnesı ol demıstı eylul sonu ve kıs ortası tavsıye etmıstı 10 gun arayla 2 tane doz ıgne olarak sart koydu
yok ekmege kır ye yok bılmemne yap dıyecekler oyle olmaz dırekt damar yoluyla en etkılısı demıstı

d deposu bossa asla kaslanamazsınız yag oranınız artar ve hasta olursunuz
bırde saclar uzun ve regl oldugunuz ıcın hormonlarınızdan dolayı kadınlar duzenlı vıtamın takvıye almalı demıstı multıpluslar varya ıcınde hersey olan demır bıotın cınko gıbı ondan da alman gerek demıstı
gece uyumadan once ıc eger ıstahını actıgını dusunuyorsan demıstı

bunu da uygularsanız daha ıyı olur
nerde senin şu doktor allah aşkına yaaa :(

pekı aksamları yag bazlı temızleyıcıyle temızlıyor musun arada fark gordun mu normal temızleyıcı ıle cıft asamalı temızlık arasında hıssedılır bır durum yasadın mı
evet o belirgin fark yarattı gündüz mesela güneş kreminin yüzümde duruşu bile değişti çift temizlemeden sonra bide yüzüm daha iyi temizleniyor hissi verdi yumuşaklık da var

Balık yemeye gidiyom akşama :rapci: eltimin dukkani sağolsun :KK53: otobuse binerken de bi kadin sey dedi iyi ki izmire geldim herkes ne kadar nazik otobuse binerken bile dedi izmire hoş geldin 😍
afıyet olsun balım balıgı cok severım
eltımler ızmıre tasındılar esı 6 ay oldu oraya gıdelı ev tuttu yerlestı elltımde burada ıslerını topluyor bırkac ay sonra cocuguyla beraber kocasının yanına gıdecekler

dayımın kızı zaten ızmırde yasıyor

esımın teyzelerı ve kuzenlerının buyuk kısmı da ızmırde

su pandemı olmasaydı once ıstanbula sonra ızmıre gececektık gezmeye kısmet olmadı oraya gelırsem senınle gorusmek ısterım :KK36:

afıyet olsun balım balıgı cok severım
eltımler ızmıre tasındılar esı 6 ay oldu oraya gıdelı ev tuttu yerlestı elltımde burada ıslerını topluyor bırkac ay sonra cocuguyla beraber kocasının yanına gıdecekler

dayımın kızı zaten ızmırde yasıyor

esımın teyzelerı ve kuzenlerının buyuk kısmı da ızmırde

su pandemı olmasaydı once ıstanbula sonra ızmıre gececektık gezmeye kısmet olmadı oraya gelırsem senınle gorusmek ısterım :KK36:
İns. Görüsürüz canım 😍

Selamlar
N nscckts cım nasılsın beni hatırladın mı:KK70:

Topiğini keşfettiğimde doğum yapalı 3 ay olmuştu çok şey öğrenmiştim burda. Diyetisyen listesini bırakıp buradaki tavsiyelerle ilerllemiştim. Hunharca spor yapıp 70ten 58e inmiştim. 2019da

Şimdi ikinci doğumu yaptım kürkçü dükkanına döndüm. En son hamileeyken 80i gördüm:rolleyes:
Doğum yapalı 8 gün oldu hala tartılmadım. Bu sefer sezaryen oldu. 6 aydan önce spor da yapamam.

Beslenmeyle vermeye çalışıcam. Nasııl gidecekse bu göbek
Ama önce şu halleyleri gömeeyim de:KK70:

Neyse ben ilk sayfaya ışınlaanıp notlarımı almaya başlayayım :KK70:

Selamlar
N nscckts cım nasılsın beni hatırladın mı:KK70:

Topiğini keşfettiğimde doğum yapalı 3 ay olmuştu çok şey öğrenmiştim burda. Diyetisyen listesini bırakıp buradaki tavsiyelerle ilerllemiştim. Hunharca spor yapıp 70ten 58e inmiştim. 2019da

Şimdi ikinci doğumu yaptım kürkçü dükkanına döndüm. En son hamileeyken 80i gördüm:rolleyes:
Doğum yapalı 8 gün oldu hala tartılmadım. Bu sefer sezaryen oldu. 6 aydan önce spor da yapamam.

Beslenmeyle vermeye çalışıcam. Nasııl gidecekse bu göbek
Ama önce şu halleyleri gömeeyim de:KK70:

Neyse ben ilk sayfaya ışınlaanıp notlarımı almaya başlayayım :KK70:
Selaaam tabıkı hatırladım 🤗 hoş sohbetini kim unutur ki
Hosgeldın 🌺 hayırlı olsun🥰 yeni bir heyecan ne guzel saglıkla buyusun yavruların ınsallah ❤️
Şimdi tartılma 1 ay bekle tartılmak için
Tartıdakı rakamın onemlı yok yanıltır o, goruntunun istediğin gibi olması ıcın durum guncellemesı yapacağız 💪

Günaydın herkeşlere
Son 0,5 kg kaldı sayılır :D sabah 1 kase yeşil zeytin, 1 domates, 2 salatalık, 1 kase yoğurt, ufak kasede karışık çiğ kuruyemiş yedim. Bugün evdeyim, çamaşır yıkanacak, temizlik yapılacak, derz araları boyanacak (ilk kez deneyeceğim), kışlık lastikler değiştirilecek. bakalım kaç tanesini tamamlayacağım :))

Nisam sen bilirsin, derz boyaması zor mu? kirli kirli görünüyorlar rahatsız oluyorum ama her yere bulaştırıp daha kötü yapacaksam hiç denemeyeyim :D

Günaydın herkeşlere
Son 0,5 kg kaldı sayılır :KK70: sabah 1 kase yeşil zeytin, 1 domates, 2 salatalık, 1 kase yoğurt, ufak kasede karışık çiğ kuruyemiş yedim. Bugün evdeyim, çamaşır yıkanacak, temizlik yapılacak, derz araları boyanacak (ilk kez deneyeceğim), kışlık lastikler değiştirilecek. bakalım kaç tanesini tamamlayacağım :))

Nisam sen bilirsin, derz boyaması zor mu? kirli kirli görünüyorlar rahatsız oluyorum ama her yere bulaştırıp daha kötü yapacaksam hiç denemeyeyim :KK70:
Canimmmmm gunaydin

Ben eski evde kalemini almistim 2 dk da mis gibi oldu

Oncesinde guzelc temizledim, sonra kalemle pit pit gectim bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canimmmmm gunaydin

Ben eski evde kalemini almistim 2 dk da mis gibi oldu

Oncesinde guzelc temizledim, sonra kalemle pit pit gectim bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz

Şu mu yesam? Ne kadarlık bi alanı boyuyor hatırlıyo musun? Evin orada tekzen var gidip alayım birazdan

Şu mu yesam? Ne kadarlık bi alanı boyuyor hatırlıyo musun? Evin orada tekzen var gidip alayım birazdan

Aynen canim budur 3 lu set gibi almistim aaaa bu da 3lU yedekmis

Mutfak ve koridora yetmis gibi hatirliyorum ama cook gecmis zaman canim insallah yaniltmam

Ya da sen normal boya ile boyayacaksan bile bu kalemi kullanip bitirdikten sonra surme amacli kullanabilirsin hem duzgun oluyor hem de asiri hizli

Back
X