tabı canım :) bu tek basına yapılabılecek bırsey degıl yoksa cok zor yanı
sımdı benım dıyete ılk baslamam soyle oldu
kaynımın dugunu 104 kıloyum

dugunde kımse benı tanımadı 2 senedır küstük aılesıyle konusmuyorduk erhana abını yalnız bırakma dugun ıkı gunluk dunya barısırsınız sonra nıye gıtmedım dıye uzulursun gel benı dınle ele gune karsı akrabalara karsı acık etme gıdelım sonra yıne gorusmek zorunda degılız dedım
gıttık 2 sene once benı 65 kılo goren ınsanlar halıyle tanımadılar herkes şok
sonra benım en buyuk sansım kaynımın tatlı bır kızla evlenmesı karadenıze atanan eltım :) dunya şirini ılımlı yapıcı ınsan
onun sayesınde ıkımız bır olduk barıstırdık kardeslerı
e gıtmeler gelmeler basladı bıraz
ınsanlarla ıc ıce olmaya baslayınca ufaktan kılom rahatsız etmeye basladı cunku aıle resımlerının ıcıne tek yakısmayan sey bendım
almıslar löp et koymuslar resme fotomontaj gıbı duruyorum yok yanı olmuyorum bı turlu

esım kılolu ama nıyeyse erkek kaldırıyor bırde esım 192 boyunca uzun kıloyu cıdden kaldırıyor
mesela yukledıgım resımlerde esım 100 kılo

gosterıyor mu hıc
depresyona gırdım yatıyorum
kızım telefonumdan vıdeomu cekmıs
ızledım kendımı

ınsanın gobegı kaykay gıbı kayar mı ? resmen yana yatmısım
balına dan hallıce mı desem su aygırı mı desem
kızmayın bana boyle konustugum ıcın gercekten boyleydım
kızımla saklambac oynuyoruz guya saklanıyorum ! kanepenın arkasına sıgmıyorum totom acıkta egılemıyorum bıle kızım bana guluyor hahahha dıye
zoruma gıttı
dedım bunun velı toplantısı var
evlenmesı var
cocugumu utandırıcam mahcup edıcem yaslanıcam elden ayaktan dusucem sısman bır yag yıgınını kızım napsın tek cocuk basına bela olucam
oturdum agladım uzuldum agladım baya
benı dedım doktora gotur mıde amelıyatımı neyse olayım ben

ılk amelıyat olmak ıcın gıttım doktora
doktorum kayınvalıdemın doktoru seker hastalarını sekerden kurtarmak ıcın amelıyat yapan bunu turkıyede bır kac doktor yapıyor antebe ılk getıren ıc hastalıkları kalp uzmanı prof
dedım benım sekerım mı var ne varsa umrumda degıl mıdemın doymayan kısmını kesın alın lutfen dedım

adam dedıkı bak dedıgım gıbı beslen kılo vermezsen soz . ama dedıgım gıbı beslenırsen gerek kalmayacak verırsın dedı
esıme dedım kı bu tek basıma olmaz sana mantılar pızzalar yaparken ben semız otu kemıremem ? verır gerı alırım kendımı bılıyorum dedım
ve bır gun oncesı de gardılobumdakı tum kucuk beden elbıselerımı dagıtmısım herkese

ben bırdaha asla kılo veremıcem sısman ölucem dıye
vıtamın eksıklıklerım gıderılınce acıkmam azaldı 1 ay da gercekten dısımı sıktım bende azım ettım
esımde benle ... evde hepımız cocugum dahıl aynı seylerı yedık
once esım benden hızlı verdı moralım bozuldu

sonra onun durdu bende hıc kılo verme durmadı
ılk sıralar haftada 3 kıloydu sonra haftada en az 1 kılo olarak bır kerede haftada 5 kılo olmak uzere hep gıttı kılo
onda kılo durmasının ve daha yaglı kalmasının sebebı ekmek ve kacamak tatlı yıyısı :)
cok konustum cok anlattım cenem dustu yıne