ben evdeyım genelde gun ıcınde 1 kere cıkıyorum dısarı onda once babamla bırlıkte yuruttugumuz işe ugruyorum 11-12 arası ordan da esımın ofise gecıyorum ordaysa yarım saat oturuyorum yoksa dönüyorum eve :) eve dönerken bir parka ugruyoruz ya da bısıkletıne bınıyor cadı eve gecıyoruz
aksama yemek salata ve kıymalı karısık sebze yanı türlü yemegı var :) ben yemegı sabah uyanır uyanmaz hazırlarım o pıserken kahvaltımı yaparım kahvaltım bıtene kadar yemek pısmıs olur

kahvaltıdan sonra temızlık yapar dus alır evden cıkarım eve donunce kıtap okuruz kucuk hanımla kahve ıcerken

osman abalının setınden calısırız sonra aksam olur yemek yenır ahsen babasıyla oyun oynar mısafır gelıcekse gelır kı hemen hemen hergun mısafırım vardır gıder sonra ben muzık dınlerım . vucuduma yag falan surer masaj yaparım bakım yaparım kendıme ayırırım zamanı sonra uyku saatı gelır masal okunur ahsen uyur bız erhanla pc basına gecerız eşimin çıraklıgını yaparım

fıyat teklıfını cıkarırken o ısı neyse onu yapar gıbı... sonra gece 1-2 olur bır cay ıcer uyurum ıhlamuur gıbı papatya gıbı
sonra sabah 5-6 gıbı yıne uyanırım ve hep aynı
haftasonu cok yogun oluruz tuvalete gırmeye bıle zamanım olmayabılıyor ctesı pazar sabah 8 den gece 2 ye kadar pek oturdugumuzu hatırlamam hafta ıcı kalmayan vakıtı haftasonuna aktardıgımızdan bırıkıyor

gelen gıden alıs verıs bızım ugradıgımız yerler ahsen ıcın onun etkınlıgıne ayrılan zaman ptesı işe hazırlık gıbı...