• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

benım mıde sanırım un cuvalı gıbı kaldı tek daralmayan yer orası
dur bende ayranı falan sıvıyı keseyım kuculteyım mıdeyı cok yıyorum gercekten gıttıgım yerde utanıyorum artık hadı evde yabancı yokta :KK70:
Birden kesme sen yapaman guzum :70: yemeklerde 1 bardak iç bari 4 bardak ayran nedir 🤣

Slm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.

Slm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.
Hoş geldim benimde 1 sene 3 ay oldu ameliyat olalı :21:

Selam :)ByPass mı,tüp mide mi ?

Burada çok güzel tarifler var bakabilirsin 3 ay olduğuna göre spora baslayabilirsin ben 5 ay sonra başladım keske 3 ay sonra baslasaymışım diyorum sen ne düsünüyorsun spor konusunda

İlk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püreydi. 1.aydan sonra normale döndüm. Dr öyle dedi. Az yemekle ayakta durabiliyorum ve hayret ediyorum 🤔
Harika bir his ya evet ,sadece ihtiyacımız kadar yemek. Ekmek ve şekeri kestim mesela,sıfır düzeyinde ikisi de :))

Back
X