• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Ben maalesef meydanlarda yoktum bozdum :D ekmek yemiyorum. Yine ama burda bi waffleci var orda waffle yedim dün akşam :D hiç sevmezdim normalde burası bambaşka lezzetli oluyor diye yedim. Bir daha anca seneye yerim zaten pişman değilim valla :D
Bu anı bi foto ile ölümsüzleştireydin bari, koskoca bi sene😄😄

Günaydin kizlarrrr
Spora başladığım gectigimiz cuma günü tartı yüzüme 92yi şırrrraaaakkkk diye yapistirmisti ki ben hala 90 oldugumu saniyordum:D bugün tartıldım ve 90.2 çıktım... sevineyim mı üzüleyim mı cidden bilmiyorum:D hala 90 hala 90 anasını satayim:D

Günaydin kizlarrrr
Spora başladığım gectigimiz cuma günü tartı yüzüme 92yi şırrrraaaakkkk diye yapistirmisti ki ben hala 90 oldugumu saniyordum:KK70: bugün tartıldım ve 90.2 çıktım... sevineyim mı üzüleyim mı cidden bilmiyorum:KK70: hala 90 hala 90 anasını satayim:KK70:
1 haftada 2 kg vermıssın bu muhtesem bırsey 200 grma takılma
sabah tuvaletden sonra ac karnına mumkunse cıplak 1 yudum su bıle ıcmeden tartılman gerek gercek kılo o
sporda tartıldıysan o 200 gr ustun basındır zaten :)

sadece kafamız 7 kg edıyor rahat ol :D bobregı on ıkı parmak bagırsagı falan dusununce... o kadar korkutucu ve cok kılo yok aslında

1 haftada 2 kg vermıssın bu muhtesem bırsey 200 grma takılma
sabah tuvaletden sonra ac karnına mumkunse cıplak 1 yudum su bıle ıcmeden tartılman gerek gercek kılo o
sporda tartıldıysan o 200 gr ustun basındır zaten :)

sadece kafamız 7 kg edıyor rahat ol :KK70: bobregı on ıkı parmak bagırsagı falan dusununce... o kadar korkutucu ve cok kılo yok aslında
Yok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildim:KK70: saatimi bile cikardim:D
Şu regl bitsin kilom daha net belli olur

Yok valla sabah evde tum dediklerini yaparak tartildim:KK70: saatimi bile cikardim:KK70:
Şu regl bitsin kilom daha net belli olur
e regl ödemı en az 1 kg zaten
ben reglden 1 -2 gun once durduk yere +1 veya 2 oluyorum regl bıtınce almısım gıbı gorunun tum kılolar gıdıyor cok şiş oluyorum

Günümüz aydın, huzur ve sıhattimiz bol olsun arkadaşlar.:KK33:

Çayla humus yiyorum, fena taktım bu sıralar humusa, paketi neredeyse 500 cal ya :olamaz:

Bibibella Bibibella hala mı cezalı ya? Kimin horozuna kışt dedi yine bizim kız? :KK70:
bibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malum
hergun sporda valla :)

humusu yemeye devam edersen kılo alacagını bılıyorsun degıl mı :)

bibinın en az 1 haftası vardır eee dogru soyleyenı dokuz koyden kovuyorlar malum
hergun sporda valla :)

humusu yemeye devam edersen kılo alacagını bılıyorsun degıl mı :)
Bibi ye mi Humus'a mı üzüleyim bilemedim şimdi :D... vermemi durdurduğu kesin Nisa. Aldım da zaten, onun müsebbibi kestane ve muz sanki...Humusun da katkısı oluyordur dediğin gibii.

Off evdeki stokları bitirince almayayım ben bunu daha ya. Son 4 kutu var dolapda.

Bibi ye mi Humus'a mı üzüleyim bilemedim şimdi :KK70:... vermemi durdurduğu kesin Nisa. Aldım da zaten, onun müsebbibi kestane ve muz sanki...Humusun da katkısı oluyordur dediğin gibii.

Off evdeki stokları bitirince almayayım ben bunu daha ya. Son 4 kutu var dolapda.
evdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesın :D

evdeı stokları bıtıreyım dıye bosuna yag yukluyorsun vucuda amac stok bıtırmekse yap ıs yerıne gotur arkadasların yesın :KK70:
Kıyamam humuscuklarımaaa :D ya doğru dedin, en azında 2 tanesini anneme götüreyim haftasonu. Nisaa ya Dardenelin humusu, bir ara piyasa da vardı, sonra yok oldu. 2 sene sonra yeniden bulunca, her markete girdiğimde 3-4 tane sepete atar oldum :D

kizlar regl ödemim gitmedi.
1 kg fazlalik duruyor.
ayrica bir türlü inemiyorum su 63 kg dan
bir ara 62 oldum hoop geriye geldi.

bugün yediklerim
2 hurma
1 muz yogurtla
10 badem

aksama kereviz yemegi yapmis annem missssss

kizlar regl ödemim gitmedi.
1 kg fazlalik duruyor.
ayrica bir türlü inemiyorum su 63 kg dan
bir ara 62 oldum hoop geriye geldi.

bugün yediklerim
2 hurma
1 muz yogurtla
10 badem

aksama kereviz yemegi yapmis annem missssss
e canım hem hurma hem muz hem badem yemıssın
yok mu arttıran :)
ucunu bırden aynı gun yersen ya da bu tarz hataları sık tekrarlarsan 63 ler yakanı bırakmaz

Back
X