tamamdır oraya da bakayımkuzum bir de rossman varsa yakininda rival de loop jel look ojeler var kesinlikle Cook cok cok güzel pembe tonlarında da vardi onlara da bakabilirsin![]()
oo super ona da bakayım ya jel goruntuye dustum resmen benım 10 yıldır hep french :) jel gorunumler daha hosuma gıtmeye basladı goruyorum daha temız duruyoressence in de jel tirnak görünümlü ojeleri var onlardan kullaniyorum ben
ben haftasonu bır oje turu yapayımkızlar ben pek oje surmezdim , yani şöyle 1 2 sene once ojesiz gezmiyordum simdi ara verdim eski ojelerin hepsini attim. kendime yeni ojeler alicam da tavsiye istiyorum sizden, ben sedefli ojelere bayılıyorum. aradigim renkler kahverengi sedefli icinde sarı piriltilar olabilir, haki rengi sedefli, acik somon rengi , bronz pudra karisimi sedefli ariyorum. yani kisacasi sedefli ojeleri ve jel görünümlü oje tavsiyesi istiyorum sizden,bugun bir tane lila sedefli aldim.
bende 10 yıl sonra gunumu doldurmus olucam sonra da oturup yasımın gelmesını bekleyecegım emeklılıgımın her ay hesaba yatması ıcınminimum emeklilik icin 15 yil burda doldurmus olmam gerekiyormus
onada 2 yil kaldi ama 40 yasima calismamayi düsünüyorum![]()
yine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yine
muz, kayisi, leblebi![]()
kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayim![]()
ya benım ıcım curumushuzuru okumadim ss aldim sepeteye ekliyim hemen![]()
bendekılerde hep ıktısadi kıtaplar enflasyon nedır ekonomı duzeyı bılmemnesı falan