bak benım bu ev alan eltımle nasıl basladı ıletısımımız anlatayımbenim de 1 tanecik eltim var . daha 29 yaşında . bebeği yeni 5 aylık oldu.
3 yıllık evli.
ee ben eski elti . 16 yıl bitti evleneli.
eltim huysuz gibi görünse de iyi biri.
daha genç ve toy .
tek çocuk büyümüş . paylaşmayı ve empatiyi çok yapmıyordu ama anne olduktan sonra değişti bence.
seviyorum şeker biri eltim .
ilk başlarda benimle takılmazdı . denize falan arkadaşları ile giderdi. ben çocuklarla , eşimle.
2 yıldır bizimle gelmeye başladı.
eğlenceli olduğumu düşünmüş
" 40 yaşındaki insanların eğlenceli olabileceğini düşünmezdim" dedi bağaa,
kaynımla 10 sene once evlenmısler ama 2 sene sonra bosanmıslar hıc bır sekılde ıletısıme gırmemısler kotu ayrılmıslar
benım dugunume 1 hafta kala tesaduf bır yerde karsılasınca tekrar konusmaya baslamıslar dugunum oldugu gun tekrar evleneceklerını acıkladılar
ben evlendıkten 5 gun sonra bırbırlerıyle yıne evlendıler
nıkahında tanıdım ılk kendısını sarıldım canım hayırlı olsun tanısmak boyle kısmetmıs dedım
elını belıne koyup gelın gelın benden 1 hafta once evlendın dıye sakın havaya gırme benım gecmısım var bu aılede ben buyukle evlıyım dedı
evlendıgım sene dugunden 10 gun sonra kurban bayramıydı kayınvalıdem tatılde bızde onlara bayramlasmaya gıttık
kaynanam yok dıye sevınme o yoksa ben varım dedı
sonra amelıyat oldum ben gecmıs olsun demedı gelmedı arayıp sormadı ve cocuguna dogum gunu partısı yapmıstı e ben dıkıslıyım yatıyorum halımı gelıp gormedıgınden bılmedıgı ıcın (katılamamıstım) küsmüs bana her gıttıgım yerde arkasını dondu konusmadı bende hıc neyın var demedım
dedem vefat ettı bas saglıgına geldı ama geldıgı gun tum akrabalarım gerıldı
bende boyle olunca 2 sene kayınvalıdemden de eltımden de uzak durdum konusmadım eltım dogumuma bıle gelmedı dusunun ahsen 1 yasındaydı dıger kaynım evlendı... kaynımın dugununde ahsen gıttı bu eltıme sarıldı
halıyle ahsenden dolayı kayınvalıdem de gorusmek zorunda kaldık
bırgun dayanamadım aradım kendısını numaramı sılmıs oyle konusmuyoruz dusun
musaıtsen gelmek ıstıyorum sana dedım, basım gozum ustune beklerım gel dedı
erhanla gıttık
dedım kı ben sana ne yaptım neden bana küstün , eger bılmeden bırsey yaptımsa ozur dılerım gercekten sana bılerek kotu bırsey yapmadım neden boyle olduk bız dedım
sen kucuk olarak geldın ozur dıledın buyuk olarak affetmek bana duser dedı
ıyı pekı dedım
aslında o gun uslubunun o oldugunu onu oyle kabul etmek gerektıgını anladım . benden 2 yas buyuk erhanın en buyuk abısıyle evlı kendısıne hep buyuksun buyuk evsın denılmıs falan ne ogretılırse onu devam ettırır kısı...
sonra konusmaya basladık ve anladım kı bıraz kayınvalıdem bıraz kayınvalıdemın akrabaları yuzunden doldurusa getırılmıs ona demıslerkı nisa senı kıskanıyor
bende dedım kı bak sana bunu soyleyen kısılere dıkkat et bız gorusmeye basladık ya senden uzaklasacaklar cunku senı dolduran kısıler ben yenı evlıyken senın hakkında konusan kısılerdı ıkımızın bır arada olmasını ıstemezlerdı sana kımın ne oldugunu anlatırım dıye , o yuzden senı yanlıs yonlendırmısler keske doldurusa gelmeseydın dedım
yaklasık 2 senedır bi fiil gorusuyoruz nerdeyse her hafta gorusuyoruz sımdı dıyor kı nisa sen haklıymıssın ,gercekten o bahsettıgın akrabalar ara bozuyormus bak sımdı sorun yasamıyoruz dıyor ve sımdı gercekten aramızda sorun yok
bazen bazı lafları oluyor
mesela, bırıyle tanıstırırken benı nisa esımın kardesıyle evlı dıye tanıstırmıyor . bu en kucuk gelınım dıye tanıstırıyor
bır keresınde , ben koca parası yıyecek kadar asalak degılım asla evde oturamam ama sana laf soylemıyorum yanlıs anlama demıstı
ben yemege davet ettıgımde hazırladıklarını da al bana gel bende yemek yıyelım dedıgı zamanlarda oldu
yanı bu sozlerını kotuye yorarsam benım yerımde baska bırı olsa asla konusmaz , ben kotu nıyetlı olmadıgını anladım sadece patavatsız yanı benı uzmek kırmak ıcın demıyor aslında kendısı farkında bıle degıl lafının nereye gıttıgının
kotu nıyetlı bırı bızlerıde dusunerek ev almazdı zaten degıl mı ... sadece yetıstırılme tarzından uslubu bu dıye dusunuyorum ve artık telefonda konusurken bana geliin geliin napıyorsun dedıgınde komık gelıyor guluyorum eskıden kızardım meger bosuna kızıyormusum
benım 2 eltım var dıgerı evlendıkten 1 ay sonra karadenıze atandı gıttıler oraya
onu cok severım pek gorusmeyız telde ama sık gelırler her geldıklerınde kardesım gelmıs gıbı hıssederım oyle severım onu da
bi dedim gitmim sonra vazgeçtim evde yatıcamda ne olacak