• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Merhaba ben üyeyim. Farmasinin temizlik ürünlerinden genel olarak memnunum. Yüz bakım için de cildim yağlı olduğundan karbon serisini beğenerek kullanıyorum. Ben ilk testerlarla başladım makyaj denemene. Normal bb yi pek sevmemiştim yapısını ama çay ağacı bb rengi bana tam olmuştu ve severek kullandım. Aynı şekilde vfx grubunun makyaj bazı ve fondoteninden de memnunum. Rimelleri ve rujları da iyi. Krem farından memnunum kalıcı bulaşmıyor fakat toz farlarını denemedim. Kaş ürünlerinden de kaşınız varsa ya da seyrekse hepsini severek kullanırsınız ama yok denecek kadar azsa kalemle anlaşırsınız. Kaş pomadi çok güzel ama fazla kremsi. Yani uygularken sürüp kuruması için biraz bekleyip tekrar uygulamaniz lazımki yoğun kaş çizimi olsun. Biraz uğraştırıyor fakat en doğal duranı o ve baya kalıcı. İlk anlaşamasak da nasıl uygulayacağımı çözünce favori kaş pomadım oldu. Allıklarını da beğeniyorum.
duzeltme mesajı

Yok reklam değil arkadaşlar😅 kullandigim için bilgi vermek istedim ama alıntıyı unutunca reklam gibi oldu 😁
hay allahım ya :D :D :D
dırekt ben farması kullanıyorum sormak ıstedıgınız varsa sorabılırsınız deseydınız keske :D

duzeltme mesajı
Ay evet düzeltemedim bir türlü 😁 bayadır mesaj yazmıyorum yoktum buralarda. Ben alıntıyı bulup duzeltene kadar süresi geçti. Tam düzelteyim dedim alıntıyı ekleyemedim sayfayi yeniledim derken hiçbirşey yapamadım. 🙄Sanırım belli süreden sonra düzeltme olmuyor.

salon takımı 1 aya gelırmıs :KK57: neyse bende bos odada yıkanmıs camasırları rahat rahat kuruturum yapacak bırsey yok

oturma odasının öncesi Screenshot_2019-11-18-10-29-40-931.jpeg

sonrası
IMG_20200608_085011.jpg IMG_20200608_091524.jpg IMG_20200608_091855.jpg IMG_20200608_092016.jpg
Kucuk hanıma ayırdığım oyun alanını degıstırmedım o aynen boyleydı zaten IMG_20200608_092115.jpg IMG_20200608_092128.jpg

Back
X