- 29 Aralık 2010
- 8.426
- 23.893
- 548
Kızlar benim yine koşturmacalı geçiyor yorgunum günlerdir işten güçten, bu aralar köyde de inşaat işimiz var rahat üç ay sürer, yeni ev yaptırıyoruz ustalara yemek vs gerekiyor bi işe gidiyorum bi oraya gidiyorum kamyon çarpmış gibiyim. Daha mühimi bugün bizim işyerinde bi arkadaşımızda covid-19 çıktı, şansımıza binanın en etkileşimli odasında çalışıyor, hepimiz günde birkaç kez oraya gidiyoruz ve oradan da bizim odalarımıza evrak vermeye geliyorlardı. işyeri bu hafta kapatıldı haftaya duruma bakacağız, ben de haftalık gıda alışverişimi yaptım eve kapandım bugün itibariyle, köyde bizimkilerin yanındaydım bir süredir dolap bomboştu mecbur gittim markete hızlıca alışverişi yapıp döndüm. Bizimkilerin yanına da gitmeyeceğim en azından bir hafta. Normalleşme sürecinden sonra konyada epey katlanmış yeni vaka, il sağlık müdürlüğünü aradık vaka sayısı dört katına çıktı dediler, önceden epey azdı. garip olan arkadaşımız hiçbir belirti hissetmemiş ve hala hissetmiyormuş bugün konuştuk, sitelerinde vaka çıkınca hastaneye gitmiş belirti olmadığı için test yapmak istememişler, prematüre bebeği ve lohusa eşi var o yüzden tedirgin olmuş, maskesiz temas ettim böyle böyle belirtilerim de var diye abartmış bilerek :)) sonuç pozitif çıkmış, şimdi biz de düşünüyoruz arkadaşlarla bizler de hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz ama semptomsuz mu geçiriyoruz acaba diye. Test yaptırmak istedik ama mümkün olmadı, şu anda elimizde test kalmadı diyorlar.