bak sana bir anımı anlatayım ben ankarada okurken teyzemle yeme partileri yapardık o da benim gibi doyumsuz dediğin gibi asla tadına bakıp bırakmayız 1 poşet abur cubur alır hepsini yerdik ,midemiz bulanırdı tıkanırdık başımız ağrırdı yine de yerdik tuvalete giderdik yer açmaya gelir geri yerdik
birgün mercimek pilavı yapmış salçalı soğanlı yanında da boooll salata ayran ve tabii ekmek var taş fırın ekmeği ankaranın
biz 1 düdüklü büyüklüğünde yapılan mercimekli pilavı 1 tabak turşu 1 litreye yakın ayranı adam başı 1 taş fırın ekmeğini ve anormal porsiyon salatayı yedik cacık gibi yemeklik soslar da vardı onları söylemiyorum bile

üstüne de 1 kavanoz çilek reçeli ve kaymağı ekmeğe ayrıca sürdük yedik
bunu yedikten sonra ben fenalaştım

ensemden çenemden birşey çekiliyor sanki baygınlık geçirdim odaya çıktım yattım dubleks ev kendisi aşağıda evde komple halıfleks
benim tansiyon mu şeker mi oynadı neyse gözüm de iyi göremiyor odanın ışığını da kapattım ışık kusturacak beni çünkü o dereceyim
yattığım yerde karanlık birşey bana doğru geliyor aha dedim ölüyorum ayy çok yemekten ölücem allahım affet nolur beni cehenneme atma nasıl yalvarıyorum dilim damağım tutuldu şahadet falan getirmeye çalıştım resmen burnuma kadar dayanmış siyah iri birşey
ıh gıh mıh garip sesler çıkarıyorum korkudan
meğer teyzemmiş ya bana bakmaya gelmiş ayak sesini de halı olduğu için duymuyorum ölüüyorum sanmış ben ondan korktum o benden

dedim allah belanı teyze ya mahfettin beni
yemekten az kalsın ölüyordum yani
şuanda da okulda arkadaşları beslenmelerinde abur cuburlar falan getiriyor kola getiren hazır kurabiye kek getiren çookk
hatta birinin kardeşi olmuş çikolata dağıtmışlar atmış çantasına yememiş ben tesaduü çantasında gördüm bunu ne zaman aldın dedim
arkadaşımın kardeşi olmuş verdi ama ben yemem ki dişlerim çürür dişimi çürüten mideme bağırsağıma neler yapar anneee dedi