Günaydın Kızlar 

Bu sabah yine geç uyandım. Suyumu içtim, kahvaltı yapacağım. Canım bir şey istemiyor aslında, yine de yerim bi şeyler...
Merhaba Belgin, afiyet olsun. Saat 18 den sonra yememek gerçekten işe yarıyor.
Sağ ol canım , amin... Size de geçmiş olsun. Sevgi' nin formül işe yarıyor. Adaçayı gargarası. Ben de sabah çayımı karanfilli içiyorum genelde. Teşekkür ederim. İnşaallah tartıya da yansır. Geçen hafta sonu baya bir kaçamak yapmıştım. Umarım eritmeyi başarmışımdır...
Biz de çok mutlu olduk şekercim.
Hmmm, Narlıdere İzmir' in en kozmopolit semtlerinden. Eskiden çok gece kondu vardı orada, yıkıp o blokları yaptılar. Göç edip gelenler de var, bankada çalışan da. Az daha ileri gidip Güzelbahçe' ye gelseymişsin ya. Komşu olurduk ne güzel
Ama ben eminim zaman içinde burada da güzel dostluklar kuracaksın. Amin..
Yeni eşyalarını iyi günlerde kullan canım

Afiyet olsun canım

hayırlı akşamlar hanımlar.diyetinize dikkat edin.1 gün kaldı.ceza yemeyelim
ben 6 dan sonra yememe kararı aldım.
ara 1 şeftali
ara 4-5 kaşık sütlaç az şekerliydi
oğluma yapmıştşm
yemek yemedim sonrada
Merhaba Belgin, afiyet olsun. Saat 18 den sonra yememek gerçekten işe yarıyor.
Hastalığın ve kaza için geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Çocuklaar hastaydı şimdi bana geçti..Boğazım yanıyor ve biraz şişti..:2:
Bir ara Taylan Kümelinin listesini uyguladım bu tarifine benzer tarif vardı ..Hala da yapıyorum çok güzel..İçine elma da koyup şeker veya bal koymadan ocakta pişirdiğinde çok güzel oluyor..
Bu arada sen de çok iyi gidiyorsun maşallahh arkadaşım..![]()
Sağ ol canım , amin... Size de geçmiş olsun. Sevgi' nin formül işe yarıyor. Adaçayı gargarası. Ben de sabah çayımı karanfilli içiyorum genelde. Teşekkür ederim. İnşaallah tartıya da yansır. Geçen hafta sonu baya bir kaçamak yapmıştım. Umarım eritmeyi başarmışımdır...
Ben bugün de tam formülümü uyguladım..Sabah listemi yazarım..Gerçekten tekrar bir araya geldiğimiz için mutluyum..Bana çok güzel moral oldu..Serap narlıdereye taşındım canım..Gerçekten insanlar burada çok soğuk..Belki zaman ile bir,iki kişi çıkar..Aman hayırlı olanı Allah naip etsinn..Ben kışlık hiç yapamadım..Hala yerleşemedim eksiklerim var..Küçük oğlum ile yapışık ikiz durumundayız..Koltukların kumaşını seçmeye gittik..Haftaya cumaya inşallah teslim edecekler..Kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum..Balayına da gitseydik iyiydiii..
Halılarım ve doğal gazlı ocağımı aldım mı iş başvuruları için hazırlanmaya başlayacağım..
Biz de çok mutlu olduk şekercim.
Hmmm, Narlıdere İzmir' in en kozmopolit semtlerinden. Eskiden çok gece kondu vardı orada, yıkıp o blokları yaptılar. Göç edip gelenler de var, bankada çalışan da. Az daha ileri gidip Güzelbahçe' ye gelseymişsin ya. Komşu olurduk ne güzel

Yeni eşyalarını iyi günlerde kullan canım

Yürüyüşten geldim![]()

AminMaşAllah sende çok iyi gidiyorsun.enin zaten kilo problemin olmadı.Hayırlısıyla koltukların vaktinde gelir inş .Allah hayırlı komşular ve huzur nasip etsin.Şimdi her mevsim her şey bulunuyor ama hazırlıkta iyi oluyor.Daha bazı şeyler için vakit geçmedi, yaparsın .Benim ortanca oğlanda aynı Emirhan gibiydi,anaokuluna verdikten sonra biraz rahatlamıştım.Hala ama ilişkilerimiz çok farklı ve sıcaktır,emin ol seninki de öyle olacak.
Allah hayırlı ekmek kapıları açsın.Eşyalarını da güle güle kullan.![]()

Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...
Afiyet olsun canım