Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslarim, beni merak etmissiniz, cok sükür iyiyim, ama gercektende cok kötüydü havalar, bugünde biraz rüzgar var ama yagmur yok, buna sükür, evet bende izledim bazi yerlerde iskeleler , evlerin catilari, agaclar felan ucmus, ama cok sükür bizim ev saglammis

yalniz pencerelerden korktum sanki eve dogru yerinden firlayacak gibiydiler, neyseki gecti. ilginiz icin cok tesekkür ederim.

Bu gün 3 . orucumu tutuyorum, cuma demistim ama galiba yarin regl olacagim, bir hafta ara verip sonra bir kac gün daha devam etmek istiyorum, bakalim Allahtan birsey cikmazsa, bu aralar daha sakin hayat benim icin hava sartlari kötüya disari pek cikamiyoruz, aslinda tam diyet zamani, kis aylarinda pek evden cikmak istemem.

serapcigim evet sevgi ablayla zannedersem gecen haftaydi konustuk, ama o zaman böyle firtina yoktu, bu konuyla alakali konusmamistik, bende özlüyorum, kendilerini
Gecen gün beni daha iyi anladigini yazmissin, misafirler oldugunda diyet yapmanin pek mümkün olmadigi konusunda , cok hosuma gitti, cok güldüm, gördünmü yaaaaa dedim