65 kiloyu görsem süper olacakYaaa, çok üzüldüm. Yeniden motive olmasını sağlamak lazım.. 26 fena değil, 25 ve altı normal sayılıyor. Senin de az kalmışAma dediğim gibi sen 70 iyi diyorsun ama bence diyetisyen 65 i zorlayacak bence
Aaaa, senin de mi.. 1 cm. iyiymiş yine de. 65 kilo civarındayken ve sporsuzken 2 bazen 3 cm. oluyor. 6o ın üzerine çıkmamam lazım aslında da, 60 ın altına nasıl ineceğim onu bilemiyorum
Ellerine sağlık.. Ama senin eşin hep evde bu aralar, azcık yardım etsin bari
Çok güzel, sen yaptın konserveyi di mi?? İnşaallah arkadaşım... Orada hava kuru, mis gibi olur valla..
Afiyet şifa olsun..
Aslında çok az değil, sen daha az yiyordun bence... Diyetisyen modu seni etkiliyor olabilir mi? Diyetisyenin belki halsizliğine çözüm bulabilir. Arayabiliyor musun diyetisyenini??

Kadın doğum doktoru ile görüştükten sonra belki diyetisyene de uğrarsın :) verilecek kilon az nasıl olsa,1-2 ayda rahat verirsin

Yok,eşim hiç yardım etmiyor

Evet,konserveyi ben yaptım

Belki diyetisyen modu etkiliyor,bilemiyorum...diyetisyenimi arayamıyorum:44:
Bugün öğleden sonra kuaföre gittim. Boya, manikür yaptırdım. Sonra bir arkadaşıma gittim. Küçük bir operasyon geçirmişti. Aslında sadece geçmiş olsun diyecektim ama sofra hazırladı gelini ve yardımcısı. Oturduk hep birlikte.. Saat 20 gibi eve geldim.
Sabah:
Su
Kahvaltı (saat 11):
1 yumurtadan omlet (1 tk. z.yağı, 2 ad. taze soğan, yarım acı kırmızı biber ile)
1 dl. peynir
1 dl. çavdar ekmeği
3 çay
Ara:
Su, su
Öğle (saat 16.45):
1 çb. salçalı makarna
1 servis kaşığı köz patlıcan yemeği
1 yk. yoğurt
1 dl. ekmek (üzeri kaşar yumurta karışımı ile fırınlanmış)
1 yk. irmik helvası
Akşam (saat 21):
1 sb. süt
1 kare bitter
5 fındık
Ara:
Su
Dallidacım yarın da biraz yoğun görünüyor programım. Belki akşamüstü Beylikdüzü' ne gideceğim eşimin yeğenine. Görüşemezsek şimdiden iyi bir hafta sonu geçirmeni diliyorum arkadaşım, sevgiler![]()
Afiyet olsun canım

Saçını güle güle kullan canım

Keyfine bak canım,ben de sana mutlu günler dilerim