sormayin dün basimiza neler geldi ?

dün arkadaslarla piknige gidecegimizi yazmistimya , gittik ha bu arada döner yerine kisir getirmis arkadasin birisi ondan 4-5 kasik yedim , unutmadan menü degisikligimide yazayim. oglum arkadaslariyla parkta futbol oynuyorlardi,,kendisi kaleci olmus , cok sert gelen bir topu tutmaya calisirken, sol kolu bilekten kirilmis, tamamen kirik degilde catlak gibi birsey cok aglaadi hemen hastaneye götürdük , röntgen felan derken alciya aldilar. aksam 10:30 du eve geldigimiz. Ama cok agladi yavru kusum

aksamda agri kesici verdim uyumakta zorlandi , sabahta tekrardan hastaneye gittik, alciyyi kontrol ettiler, eve geleli bir saat oluyor. biraz dinlendim ,birde selam vereyim dedim, karnimdan sesler geliyor, neyseki dünden kalan yemegim var birazcik ama aksama yapmaliyim tekrar. menümü yaaziyorum
sabah : peynirli omlet, 6 zeytin, 1 nektarin ve bir caybardagi badem
Öglen : tavuk but, (kalcali) salata, ayran
Aksam : kuru patlican yemegi ve yogurt
bugün kahvaltiyi erken yaptigim icin 3 ögün oluyor ama sabahtan buyana 5,30 saat olmus leptin hormonum iyi is cikarmistir
aramiza katilan yeni arkadaslarada selamlar, serapcim tariflerin konusmus gene. Dallidacigim bugün sana basarilar diliyorum ilk atak günün belki biraz zorlayacak seni ama sakin pes etme. Anladigim kadariyla, elazigda arkadas grubun fazla, günler , misafirlikler, felan ayni benim duruma düstün galiba
sevgi ablacigim gecmis olsun dün cok yorulmussun belin agrimis, bencede kendini fazla yorma, oldugu kadar. kahvaltin cok güzel o listeyi bir hafta dene bakalim sonra üzerinde konusalim, ikinci haftaya belki ekmek dilimlerini azaltiriz felan