Sabah evden erken çıkmak zorunda kaldım,ancak şimdi 1 kase mercimek çorbası,1 yumurta,2 dilim ekmek yedim...hala lahana çorbası içmiyorum...yarın de içemezsem çiftliğe göndereceğim,köpeklere

yarın dahiliye gideceğim,bakkalım kilo verememenin sebebi bulabilir mıyız...evde tansiyonumu ölçüyorum,hep düşük çıkıyor...9/5,8/4..bugün dışarıda ölçtüm13/8 çıktı...benim vücudumda fazla elektrik var...çarpıyorum,çarpılıyorum...acaba bu yüzden evdeki pilli alet şaşırıyor olabilir mi?
Yok tatlım, senin elektriğinden olacağını sanmıyorum. Cihazı servisine gösterin, ayar (kalibrasyon) yapılması gerek sanırım.
Merhaba bayanlar size alışmışım gelmeyince özlüyorum..Serap ve gurbetçiçeği çok geçmiş olsun..Çok çabuk şifa bulursunuz inşallah..

Dallida gerçekten üzüldüm her zaman diyorum ben senin yediğin gibi beslensem incecik olurum muhakkak doktora git ve araştır..İnşallah çözümünü bulursun canım..
Bersemi hocam sende çok iyi devam ediyorsun..Bu cuma sonuçların iyi olacağını umuyorum..
Ben de yoga hareketleri yapmaya başladım..Vücudumdaki ağrılara,hastalıklara derman olur belki iye..Bu ay biri bitti biri başladı..Şimdi iyiyim şükür..Okula gidiyorum bana iyi geldi..Haftaya da inşallah muhasebe kursum başlayacak..Ev de olmak beni sıkmıştı ama eşim iki gün emirhanı nasıl idare edecek bu beni düşündürüyor..
Diyet falan yapmıyorum..Yediklerimi yarıya indirdim..Hindistan cevizini ara sıra yiyorum gerçekten acıkmayı engelliyor..Bir de kansızlıkta kilo vermeyi engelliyormuş..Bunu da yeni öğrendim..Acıkmadan bir şey yemiyorum acıkınca beklemiyorum çünkü beklersem bağırsak sendromunu tetikliyor..Cuma kilo bildirimi yapacağım ara sıra gelebiliyorum..Yazamasamda muhakkak yazdıklaınızı okuyorum..Hepinizi kocaman öpüyorum..

Teşekkür ederim Gülfurencim

Muhasebe kursu neden? Çalışmaya mı başlayacaksın?? Emirhan 3 yaşını doldurdu mu?
Bence en güzelini yapmışsın. Diyet diye bir şey yok zaten

Ya evet, kansızlık, vitamin eksikliği, hormon dengesi, diyabet, insülin direnci ... o kadar çok etken var ki. Hepsinin test edilmesi gerek. Ben de seni öptüm şeker

Merhaba arkadaşlar,bu sabah bende doktora gittim..saat 1:30 da sonuçları alıp doktora göstereceğim...
Eve geldiğimde yarım simit yedim,biraz peynir,5 zeytin,yarım domates
Öğlen:1 kase şehriyeli domates çorbası...
Sonra görüşürüz

Sonuçları bana da göstersene

Afiyet olsun
Bugün doktora gittim, sorun midemde cikti, midede fazla asitlenme oldugu icin mide suyum yukari bogazima kadar tahris etmis, hap yazdi doktor, bir hafta icmem gerekmis, eger hala gecmezse mideme kamerayla bakilacakmis, insallah gecerde ona gerek kalmaz. su bile icsem yutarken ayri aciyyor, mideme inene kadarda acisi devam ediyor, mideme indigindede aciyor, cok kötüyüm midem resmen yaniyor. Benden böyle arkadaslar , sizler nasilsiniz ayrica dogum günümde bugün ama ben hastayim, sonra görüsürüz kizlar gidip birazcik uyuyayim.
Geçmiş olsun Gurbetçim. 1 haftada ağrıların azalır ama tedavi daha uzun sürer. Alman doktorların sihirli değneği yoksa tabii.. Midendeki asitlenme tamam artmış olabilir, ancak yemek borunda yara oluşturmasının sebebi mide ile yemek borusu arasındaki kapakçığın görevini yapmıyor olmasından kaynaklanır. Midemizi tıka basa doldurmak, fazla hamur işi yemek, sıkça kızartma yemek, margarin ve bitkisel yağları kullanmak bu mekanizmayı bozabilir. Mide asidinin yükselmesi de aslında mevsim geçişlerinde sıkça görülen bir durum olduğu halde stres de asidin fazla salgılanmasına sebep olur.
Bu arada evde yaptığın sirkeyi aç karnına içiyor musun??
Ne yapmak lazım?? Gerçekten sağlıklı beslenmezsen bu sorunu çözemezsin. Bu ara domates, salatalık, lahana gibi asidik ve gaz yapıcı sebzeleri yememeni tavsiye ederim. Çok acılı, baharatlı, kızartma, soslu etler yerine yeşil yapraklı sebzelerden salata veya yemek, haşlanma et ve kök sebzeler tercih edersen tedavi sürecini kısaltmış olursun. Bu arada inan bana hamur işi, mayalı hamurlar ve mayalı içecekler, sirke,turşu, fazla ekmekten uzak durursan çok rahat edersin. Seni üzen bir şey varsa ya o sorunu çöz yapamıyorsan da bırak olduğu gibi kalsın. Strese çözüm bulamazsan istediğin kadar sağlıklı beslen sorunu çözmen çok zor olabilir tatlım.
Bende de aynı sorun vardı. Son 1,5 yıldır ne ufak bir ağrı sızı hissettim ne de ilaç kullandım. Ama bu hafta sonu misafirlerin ısrarla evde sigara içmek istemesi, yeni yıkanmış koltuk ve perdeleri düşündükçe beni mahvetti. Sonunda oldum bir davul

Aynen senin gibi ilaç kullanıyorum şu anda ve inanır mısın bu sabah daha yeni yeni karnımın şişi inmeye başladı

Gelişmeleri yaz şekerim...
Doğum günün kutlu olsun şeker, iyi ki doğdun