Asure günümüz mübarek olsun canlar. Hz. Musa peygamberin, Hz. isa, Hz. ibrahim, Hz. eyyup, Hz. yusuf ve Hz. yunus peygamberlerin sikintilarindan kurtuldugu bir gün , öyle bir günkü Rabbim onlar gibi bizlerinde her ne sikintisi varsa gidersin insallah, Hz. Adem ve Havva yi da affettigi gibi, bizlerinde gelmis gecmis, büyük, kücük, bilerek veyahut bilmeyerek yapmis oldugumuz tüm günahlarimizida affetsin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine insallah (Amiiiiiinnnn)
Ayni hoca gibi dua etmisim okuyunca bende sasirdim, Allahmi söyletti ne

Dallidacigim saglicakla git ve gel, güzel haberler bekliyoruz senden, listeni hemen yaz cok merak ettim, insallah bizlerede faydali olur, senin adina sevindim, bu kez basaracaksin, cünkü yakinda seni tartiya cikaracak bir doktorun var, korkudan yiyemezsin
Serapcim canim arkadasim, ne dedin sen duyamadim citi pitimi,

A aaaaaaaaa benmi, yoksa yanimdakimi..

boy 175 kiloyu bilmiyorum 90+ tartilmiyorum uzun zamandir, yani ben citi pitiysam

benim nazik arkadasim, senin agzin ne diyo,

yalniz kilomu bilmeyen arkadaslar söyleyince sasiriyorlar, göstermiyorsun diye bak o dogru galiba, etim siki, sarkik bir yerim yok cok sükür ama kilo cok cok fazlaaa

Allahtan boy uzunda kaldiriyor, evlendigimde 60 kiloydum ve o kiloyla cok cok zayif görünüyordum. Ama bakayim birde boydan foto koyayim bari , evet öncesi ve sonrasi yapariz