"Sağlıklı Beslenme" İle Birlikte Kilo Verelim Formda Kalalım

Sen başla hedeflerini de yaz biz seni takipteyiz alıştırma yapacağız kendimize:18::18:

Sabah kahvaltım : Maydonoz dere otu domates ve peynir 4 lüsünden oluştu
Şimdi de ıspanak kavurup yoğurtlayacağım
2 öğün yetiyor bana şimdilik ama en yakın zamanda düzene kavuşacağım:26:

Geldim işte ben dedimki beki beni hevlenirsin cabucak başlarım hadi burdayım yaz bakalım listeyi

Ben ilk sayfaya yazdım başlangıcımı hedefimiSizide bekliyorumAma benim listem seni heveslendirmez ben öğrenci uulü yapıorum diyetimiNevoş abla lazım sana

Sen karatay yapıyosun degilmi :26:

Yok ben diyet yapayım dedim ama taraftarı değilim pek
Ekmek yemiyorum, akşam belli bir saatten sonra yemiyorum, tatlıyı azalttımAz yiyorum Yasak yok sadece yerinde zamanında yenilcek herşey ve az yenilcekBide bol bol sıvı:44:Ben su içemiyorum çok ama bol bol çay içiyorum yeşil çay biberiye siyah çay form çayı kahve:26:

Olurmu canım unisi zaten az yiyeceksın startanlara uygun acaba bizdemi uni olsak sen avantajlısın bizden bizden önce verirsin

Tamam canım bende karasızım daha tatlı kes tarcın tatlı hisini azaltır canım bidene

Bugün rahatsızım galiba ne yesem lavaboya koşuyorumSabah bir simit yedim az öncede biraz yoğurt ve yarım elma midem bulanıyor yiyemiyorum

Ben yokken kimse gelmemiş hea
Yeşil çayımı içiyorum şu anda gidecek bu kilolar kararlıyım
Spora vakit ayıramıyorum ama gene boşa gitti para bide 2 aylık yazılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…