"Sağlıklı Beslenme" İle Birlikte Kilo Verelim Formda Kalalım

EftenPuften

BilişimÖğretmeni
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
4.378
103
688
Bir Türlü Diyet Yapamayanlardanım:19: Onu ye, bunu yeme, Şu kadar ye, şu saatde ye:19: Bünyeme oturtamadım bir türlü düzeni:5:
Ama sağlıklı beslenme zamanı geldi:28:
Kaşık kaşık yediğim nutellalar kalkıyor artık gözümün önünden:30: Zaman zaman yaptığım ekmek arası menüler de yok artık:36: 2 tabak,Büyük tabak terimleride:20:
Sağlıklı besinlerden az ve doyuracak kadar yeme zamanı:46:
Benimle birlikte zayıflama yolunda ve formda kalma yolunda yürümek isteyen yoldaşlar aranıyor:3:
Varmısınız?

Başlangıç kilom = 81 (12 aralık)
:30::30:
Şu anda = 75 (26 şubat):46::46:
Hedef = 60 (Hazirana kadar 6 lı rakamları görmek umudu var )
:16:

Son düzenleme:
Yanındayız canım:38::29:

Hani tek başıma kilo veremem:19:

Çok uzun değil kısa bir zaman:17:

Hadi ne yaptın yaz bakalım ne yedin ne içtin ne kadar spor yaptın kaç kilosun hedefin nedir:34:

Bekliyorum abla:39:

Geldiğinizde toptan yazarız hedefleri:44:
Ben bugün sabah ezanıyla uyudum 2 de kalktım:5:Kahvaltıyla uğraşmayım diye şimdi tavuk göğsü haşlıyorum suyuna çorba yapcam liflerin yarısı çorbaya yarısıda salataya yeter bana:52:

Hani tek başıma kilo veremem:19:

Bekliyorum abla:39:

Geldiğinizde toptan yazarız hedefleri:44:
Ben bugün sabah ezanıyla uyudum 2 de kalktım:5:Kahvaltıyla uğraşmayım diye şimdi tavuk göğsü haşlıyorum suyuna çorba yapcam liflerin yarısı çorbaya yarısıda salataya yeter bana:52:
[/B][/FONT][/COLOR]

İşte bu olmadı eger kilo vermek istiyorsa erken yatacaksın biz yatarkede kilo yakmaya devam ediyoruz bazı hormonlar var mesela leptin hormunu yağ yakmamıza neden olan yanlış hatırlamıyorsam uykuta harekete geçiyor :34:

İşte bu olmadı eger kilo vermek istiyorsa erken yatacaksın biz yatarkede kilo yakmaya devam ediyoruz bazı hormonlar var mesela leptin hormunu yağ yakmamıza neden olan yanlış hatırlamıyorsam uykuta harekete geçiyor :34:

Düzene girmeye çalışıyorum:5:Bugün hiç uyumamayı denicem bakalım:5:

Back
X