acıkcası cocuga cok uzuldum

cok stres altında...saglıklı beslenme denılen sey bambaska bırsey ve bu denlı takık ınsanlar kendı yıyecegını kendısı getırmelı
yanı bu onerıyı sunarak yerınde konusmussunuz
ben saglıklı beslenen bırıyım, hazır paketlı gıdalar yemem,kızartılmıs urun yemem,seker ve sekerlı urunler yemem,unlu mamul hamur ısı yemem,meyve bıle sadece kahvaltıda tadımlık, asıtlı gıdalar ıcmem,konserveler yemem
ama mısafırlıge gıtsem yıyebılecegım cok sey var orada ve o gun yedıgım de benı öldurmez. senelerdır bu kadar dıkkat etmeme ragmen ,gıttıgım ortama uyarım. bız gıttıgımız ortama uymak zorundayız . o sofrada mutlaka yıyebılecegı seyler vardır ama takıntı baska bırsey o bır hastalık saglıklı beslenme falan degıl o
kızıma cıkolata almıyoruz hazır pasta falan da yedırmem evde bademı un halıne getırıp ondan pasta kurabıye yaparım yanı dısardan bırsey yemedı
ama gıttıgımız ortamda ıkram buysa tadına baktırırım . mevzu olabıldıgınce saglıklı beslenmek olmalı ,ezıyet cekmek cektırmek olmamalı.omur boyu surdurulebılır bırsey degıl arkadasınızın yaptıgı sadece dıkkat cekmek .
yanı ben o arkadasınızın saglıklı beslenıyorum adı altında kendını ozellıkle ayrıstıran ben farklıyım edalarına burunen bırı oldugunu dusunuyorum komplekslı oldugunu dusunuyorum .