Sağlıklı beslenme+spor+su

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.710
17.813
248
Selaaam:halay: bir zamanlar deli gibi spor yapıp burda çekinmeden fotoğraf atan ben sonra nolduysa kilo aldım:hamarat: çevremden gelen, ayyy çok kilo almışsın, ay senin yüzün de şişmiş , gibi duyumlar içine girdiğim psıkolojik baskı ve aynaya baktığımda beni tatmin etmeyen bir beden gördüğüm an dur dedim kendime :KK12: tartıya çıkmayıp bulduğu her şeyi her saatte yiyebilen ben bi çıktım ki 77 kilo olmuşum:KK14: kendi zayıf hallerimi bildiğim için bu rakamı tartıda görünce ağır bi depresyon bile yaşadım kısa süre ama sonra silkelendim kendime geldım hemen bi spor salonuna yazıldım . Daha önce diyet ve sporla bu işi hallettiğim için marketin yolunu tutup ihtiyacım olanları aldım ve dolaptaki birçok aburcuburu sokağa inip çocuklara verdim:rapci: 21.03 tarihinde 77 kilo ile başladım 30.05 tarihi itibariyle 70kiloyum. Belki uzun sürede az kilo verdim ama çok mutluyum çünkü geri almıyorum . Hedefim 65e kadar inmek okuduğunuz için teşekkürler :KK19:

Şu an öncesi sonrası fotoğrafım çok yok ama bu süreçte en çok bel ve göbekten yaktım. Kalça basen daha zor eriyo biliyosunuz ki:kahve: Sağdaki geçici dövmeli fotoğrafım öncesi, soldaki 3hafta kadar önce . Belimde ciddi bi incelme gördüm sanki:skandal:

Eklentiler

• IMG_5950.webp
    IMG_5950.webp
    6 KB · Görüntüleme: 117
Yiyip içtiklerimi de paylaşıcam burdan:ruh: şu bikaç gün oruç tutamıycam, malum:KK51: sabah nöbetten çıkıp eve geldim 2yumurta kırdım 2dilim peynir ve bi tane domates yedim, saat 10gibi 2 adet hurma yedim, öğlen yulaf bir tam elma müsli ve light sütü blendırdan geçirip lapa gibi yedim sonra nöbet yorgunlugu dolayısıyla uyudum:KK52: 7ye doğru bir avuç kepeksiz makarna üzerine marul domates salatalık ve tavuk ızgara parçaları koyup light yogurtla yedim:) içeceğim her zamanki gibi su.

2ay öncesine kadar yemek yerine bile cips yiyen ben:silah: cipsi çıkolatayı(bazı günler haric) ve abur cuburun her türlüsünü hayatımdan çıkardım:spor: ekmeği 2 aydır ağzıma koymuyorum geçen gün bi lokma alıyım dedim midem ağrıdı:super: hayatıma giren vazgeçilmezlerim ise : -light süt ve yoğurt, -yulaf - ceviz üzüm fındık gibi metobalizma hızlandırıcı ara öğünler -tavuğun her türlü yemeği:) -sebze ve meyveler (elma kivi avakado ) ve en sevdiğim hurma

Bana göre işin sırrı bazı şeylere hayır diyebilmekte. Ve ben beyin olarak bunu başardığıma inanıyorum sonrası da bedende etkisini gösteriyor:cool:

Selaaam:halay: bir zamanlar deli gibi spor yapıp burda çekinmeden fotoğraf atan ben sonra nolduysa kilo aldım:hamarat: çevremden gelen, ayyy çok kilo almışsın, ay senin yüzün de şişmiş , gibi duyumlar içine girdiğim psıkolojik baskı ve aynaya baktığımda beni tatmin etmeyen bir beden gördüğüm an dur dedim kendime :KK12: tartıya çıkmayıp bulduğu her şeyi her saatte yiyebilen ben bi çıktım ki 77 kilo olmuşum:KK14: kendi zayıf hallerimi bildiğim için bu rakamı tartıda görünce ağır bi depresyon bile yaşadım kısa süre ama sonra silkelendim kendime geldım hemen bi spor salonuna yazıldım . Daha önce diyet ve sporla bu işi hallettiğim için marketin yolunu tutup ihtiyacım olanları aldım ve dolaptaki birçok aburcuburu sokağa inip çocuklara verdim:rapci: 21.03 tarihinde 77 kilo ile başladım 30.05 tarihi itibariyle 70kiloyum. Belki uzun sürede az kilo verdim ama çok mutluyum çünkü geri almıyorum . Hedefim 65e kadar inmek okuduğunuz için teşekkürler :KK19:
Bebegimmm hepimizin zaman zaman kilo alma durumlari oluyor sen cok azimlisin istedigini alacagina eminimmm :KK74:her zaman yanindayim ve destekcinim bunu billl:KK74:

Şu an öncesi sonrası fotoğrafım çok yok ama bu süreçte en çok bel ve göbekten yaktım. Kalça basen daha zor eriyo biliyosunuz ki:kahve: Sağdaki geçici dövmeli fotoğrafım öncesi, soldaki 3hafta kadar önce . Belimde ciddi bi incelme gördüm sanki:skandal:
Simdiden fark super bebegim bende belde belirgin bi incelme gördüm :KK36:

Benim zaten önce bi bel gidiyo kalça kalıyo ortada o da erir inşallah kuzum :spor: Sen zaten inceciksın kız daha ne kilo verceksin bakim korumadasın dimi:KK59:
En zor basen kalca gidiyo zaten bebegim spora da yazılmışsın zayiflarken sekillenirsinde:KK8: hee ben 2 senedir korumadayim :confused: o kadar çabuk kilo aliyorum ki ipi sıkı sıkı tutuyorum ucu kaçmasın diye:KK70: 2 aliyorum 2 veriyorum oyle gidiyo tabi spora devam hep:KK73: 52 54 arasi gidip geliyorum:sus:

En zor basen kalca gidiyo zaten bebegim spora da yazılmışsın zayiflarken sekillenirsinde:KK8: hee ben 2 senedir korumadayim :confused: o kadar çabuk kilo aliyorum ki ipi sıkı sıkı tutuyorum ucu kaçmasın diye:KK70: 2 aliyorum 2 veriyorum oyle gidiyo tabi spora devam hep:KK73: 52 54 arasi gidip geliyorum:sus:
Fıstık gibisin maşallah , ebus napıyo iyi mi:KK200:

Kuzum benimm zamanında hep birlikte kilo verdik burda birbirimize destek olduk ay ne özlüyorum o günleri:kahve:
Yine oluruz bebegim ben hep buralardayim artik vok giremiyorum eskisi gibi ama 14. Takimda kilomu koruyorum yaziyorum oraya hep sana da gelirim artik:KK60: lunenin spor topigine de yazariz belki canlanir orasi da yine :KK36:

Yine oluruz bebegim ben hep buralardayim artik vok giremiyorum eskisi gibi ama 14. Takimda kilomu koruyorum yaziyorum oraya hep sana da gelirim artik:KK60: lunenin spor topigine de yazariz belki canlanir orasi da yine :KK36:
Lune buralarda mı giriyo mu, bebişiyle ilgileniyo o da fotoğraflarını görüyorum instagramdan :)

Güüünaydınnn sonradan unuturum diye şimdi yazıyım dedim Sabah uyanınca:-bi adet hurma. 1saat hazırlandıktan sonra lorla pişirilmiş 2adet yumurta bi tane domates 1 salatatalık ve peynır. Şimdilik görüşürüzzzz:halay:

Back
X