• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

merhaba kızlar
kilo bildirimi yapıyorrum ve
67.9 68.8 le başlamıştım ekimin 20 sinde başlamıştım kaçırdığım günlerde oldu az olsun yeterki yağdan olsun

sabah direksiyon dersine gittim onun için kilo bildirimini geç yaptım kusura bakmayın

Kizlar iyi Aksamlar
Sabah 1 muz
Ara Ögün 1 Portakal
Öglen Büyük bir tabak salata tonbalikli salata sosu ve büyük bir dilim siyah ekmek
Araögün yogurt yarim kepekli bisküvi
Aksam büyük bir bardak balli tarcinli süt
2 litre su ictim

yarın ki menüm
sabah
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
sütlü kahve
2tam ceviz
amaöğle ile akşam bir olur muhtemelen malum pazar
balık salata 1 veya 2dilim ekmek
şalgam suyu
ara
sütlü kahve meyve

yarın ki menüm
sabah
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
3zeytin
ara
sütlü kahve
2 tam ceviz
öğle ile akşam bir olur muhtemelen malum pazar
balık salata 1 veya 2 dilim ekmek
şalgam suyu
ara
sütlü kahve
meyve

Günaydin kizlar dün aksam dayanamadim cok kücük tabak kabak yemegi yedim
Rolla ikimizden baska kimse yok galiba günlükte yoksa banami öyle geliyor ara sira arkadaslar geldi geri gittiler
Iyi pazarlar diliyorum herkeze ben ise gidiyorum:KK16:

Günaydin kizlar dün aksam dayanamadim cok kücük tabak kabak yemegi yedim
Rolla ikimizden baska kimse yok galiba günlükte yoksa banami öyle geliyor ara sira arkadaslar geldi geri gittiler
Iyi pazarlar diliyorum herkeze ben ise gidiyorum:KK16:
evet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devam

Günaydin kizlar bugün kilo bildirimi var Ben buraya 64.500 basladim su anda 62.800 yani kilo verdim ve mutluyum

Nekadar zor oldugunu inan biliyorum burda böyle sunu az yedim spor yaptim diyorum ama bu düzeni sagliyana kadar benimde zamanimi aldi hersey beyinde bitiyor hep diyorum bende börekler makarnalar tatlilar cok seviyorum ama yedikce asiriya gidiyoruz ucundan alsanda ayni koskoca tabak yesende ayni eyer kendine benim yaptigim diyet degil saglikli beslenmek diye yönlerdirirsen bu cok iyi lütfen cok su ic bebegine süt olsun bu cok önemli börekler makarnalar süt yapmiyor onlar bize kilo yapiyor ve burda olmaktan mutluyum cünkü bir amacim var evet benim yediklerim cok düzenli degil rollaninki gibi ama ben sabah 8:30 evden cikip aksam 7:00 eve geliyorum insallah hepimiz kilo veririz verdikce daha cok hevesleniyoruz ben sabahlari ve aksamlari buraya bakip kim ne yemis diye can atiyorum ve kendi yediklerimi yazmaya gene roman yazdim sana bol sulu az yemekli sporlu gün diliyorum kendine iyi davran
hey maşşallah:nazar::nazar: sana valla çok zor bir başlayamdım dediğin gibi saglıklı beslenmek diye başlamalıyım bende bu sabah tartıldım kilo almışımm maf oldum :( 66 olmuşum sen nekdar sürede verdin canım nezman başladın

evet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devam
canımm merhaba senin nasıl gidior ben çok kötüyüm bütün moralim bozuldu sabah tartıya çıkınca :( hemen cezalandırdım kendimi bana tavsiyede bulunun kızlar su yarım kg hemen gitmeli ölücem yoksa aglirum suan sinirden

ben sabah muhlama yaptım ucundan 3 4banım aldım :( sonra iki kibrit kutusu beyaz pynir 4 zeytin salatalık domates 4 kasık pekmez

Back
X