• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

iyi aksamlar benimde hedefim artik 60 ama birakip gitme burayi
bende ilkdefa simdi isyan ettim nohutla pilavi tabagima doldurdum sonra napiyorsun sen dedim 2 kasik aldim ve biraktim galiba diyet insanda bunalim yapiyor ve
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 dilim ekmek ve 2 dilim tavuk yedim
ara ögün 1 tane greyfurt ve yogurt
aksam 1tane kirmizi pancar ve 250g mantar yedim 2 l su
yani ben anlamiyorum okadar az yiyorumki kilolarim gr gr gidiyor

kızlar bende 66 dan 65e dustum 1kg gitmiş bulunmakta akşam 5 ten sonra sadce su ve çay içtim meyva bıtkı cayları karısık bırde turk kahvesi inanalmaz tok tutor ve ayva

Sekada günaydin cok sevindim senin adina rolla ve ben ilk hedef 60 kilo dayiz ordan devam ediyoruz

iyi aksamlar benimde hedefim artik 60 ama birakip gitme burayi
bende ilkdefa simdi isyan ettim nohutla pilavi tabagima doldurdum sonra napiyorsun sen dedim 2 kasik aldim ve biraktim galiba diyet insanda bunalim yapiyor ve
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 dilim ekmek ve 2 dilim tavuk yedim
ara ögün 1 tane greyfurt ve yogurt
aksam 1tane kirmizi pancar ve 250g mantar yedim 2 l su
yani ben anlamiyorum okadar az yiyorumki kilolarim gr gr gidiyor
diyet bendede korkunç etkiler yaptı bir ara gözümün önünde pastalar uçuşuyordu o yüzden artık sağlıklı beslenme ve spor yapmaya karar verdim ben listelere uyamıyorum nedense :(
sabah: domates, salatalık , peynir 1 etimek
ara : 1 mandalina
öğle: çorba 1 etimek salatalık
akşam: ızgara balık salata çorba

bugünü iyi atlattım gibi duruyor. şimdi 1 saat de yürüyeecem

Ben zaten belirli bir diyet yapmiyorum Canim ne isterse yiyorum ama Tabi ne yedigime dikkat ediyorum bende simdi spordan geldim sporsuz olmuyor vucud sarkiyor

Back
X