• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

sabah
1 parça yufka ekmek
2 zeytin
biraz peynir
bol yeşillik
şekersiz çay

Kizlar dün gece bir avuc ceviz yedim:KK42::KK42:Günde iki bardak yesil cay icin vucuttaki yaglari eritiyor

Rolla insallah sayfayi terketmedin???????
Ben her sabah gözümü acaracmaz ilk yaptigim sütlü kahve iciyorum
Sabah kahvalti yapamadim onun yerine 500g Kefir ictim biraz fazla oldu:KK42:
Öglen Tavuklu sebze yemegi yedim az yagli
Ara ögün 4 tane kayisi bir avuc badem yedim
Aksam Lahana corbasi ictim birazdan biraz yogurt yerim
2 litre su ictim iki bardak yesil cay ictim

bende kahvaltıla başlayayım.
omlet, peynir ve rendelenmiş havuç la açtım günü. ekmek yemeden doymayı öğrendim 2 3 haftadır çok nadir ekmek yiyiorum onun yerne arada ufak kaçamaklar yapıyorum böylece ehvesimde kırılmıyor. ancak aldığım hormon ilaçlarınddan dolayı hiç kilo veremedim :((( ilk kez bu kadar az yiyrum ama gitmiyor

Iyi aksamlar, bizi teketmedigine sevindim Rolla:KK45:
Umutttt hosgeldin:D hep beraber yaparsak daha eglenceli olur hemde birbirimize yardimci oluruz!!!!

Sabah 250g kefir ictim birtane Muz yedim
Öglen birtabak dolusu sebze ve birtane avcumun büyüklügünde Balik yedim
Ara ögün iki dilim elma bir tane portakal yedim
Aksam 250g mantari az yagla kizattim onu yedim birazdan yogurt yiyicem
2 litre su ictim bir bardak yesil cay

Ben anca aksamdan aksama yazabiliyorum Sabah 8:30 evden cikiyorum Aksam 19:00 evdeyim

Rolla bu günlügü sen actin ben kendi basima yaziyorum:KK45:
Sabah
Sütlü kahve ve Müsli yedim
Ara ögün Greyfurt yedim
Öglen 600g karisik sebze elimin büyüklügünde Tavuk izgara yedim
Ara ögün 2 tane Kiwi bir top dondurma yedim
Aksam bir dilim peynirli tost ve ayran yedim
2 litre su ictim 2 bardak yesil cay ictim
Simdi spor yapicam
iyi aksamlar

bende sana katılmak istiyorummmm günlük arıyorum ama tam bir yer tutturamadım herkes kaçıyor br süre sonra. ben 70 le başlıyorum...
Katilsana bize
bende sana katılmak istiyorummmm günlük arıyorum ama tam bir yer tutturamadım herkes kaçıyor br süre sonra. ben 70 le başlıyorum...
Nerdesiniz sizde bizimle beraber günlük tutmucakmiydiniz

Veeee 30 dk Spor yaptim az ama hic yoktan iyidir
bende sabah 1 dilim kmek omlet peynir domates salatalık
akşam ıspanak yoğurt
1 yeşil elma 1 mandalina 40 dk yürüyüş 50 mekik çektim birazdan bir 50 daha çekicem ama bende gram klo gitmiyorrr napcam bilemedim

bende sabah 1 dilim kmek omlet peynir domates salatalık
akşam ıspanak yoğurt
1 yeşil elma 1 mandalina 40 dk yürüyüş 50 mekik çektim birazdan bir 50 daha çekicem ama bende gram klo gitmiyorrr napcam bilemedim
Günaydin hic merak etmeyin Vücudunuz eninde sonunda pes edicek Spor yapiyorsunuz saglikli besleniyorsunuz aradan zaman gecince kilo vermeye basliyacaksiniz PES ETMEK YOK yogurt yiyin yogurt Vücuttaki yaglari eritiyor günde 2 bardak yesil cay icin ve günde olmassa olmazimiz 2 litre SU

Ben normalde sabahlari bir bardak ilik su icine 2tatli kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal koyup iciyorum yaglari ertiyor saclarin dökülmesini engelliyor ve cildinizi sacinizi parlatiyor cogu insan tadini sevmiyor bence tadi okadar kötü degil
isterseniz deneyin.
Birsey sorcam öglen yemek yemedinizmi ve meyveleri yemegin yanindami yediniz?
Eyer öyleyse yanlis ögün atlamayin sabah öglen aksam aralarda meyva yiyin ben seker krizine girince hep 4 kayisi 4 5 tane ceviz yada badem yerim faydasi var
Aksama görüsürüz

öğlen
karna bahar yemeği
1 dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan salatası
yeşillik salatası

ara
yoğurt 1yk yulaf ezmesi yarım elma 4tane badem karıştır afiyetle ye

canım birşeyler yemek istedi 1yk süzme yoğurt içine baharat salatalıkları batırıp

Back
X