- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
yoğurt mutlaka tüketiyorum ben. geç kalktık dün neredeyse 12 ydi kahvaltı ettiğimizde 5 tede akşam yemei yedik meyveleri gece tükettik. elma sirekesini ah unutmasam hemen denicem de unutuyorum hep. ama halen vazgeçmedim gram gitmediği halde.Günaydin hic merak etmeyin Vücudunuz eninde sonunda pes edicek Spor yapiyorsunuz saglikli besleniyorsunuz aradan zaman gecince kilo vermeye basliyacaksiniz PES ETMEK YOK yogurt yiyin yogurt Vücuttaki yaglari eritiyor günde 2 bardak yesil cay icin ve günde olmassa olmazimiz 2 litre SU
Ben normalde sabahlari bir bardak ilik su icine 2tatli kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal koyup iciyorum yaglari ertiyor saclarin dökülmesini engelliyor ve cildinizi sacinizi parlatiyor cogu insan tadini sevmiyor bence tadi okadar kötü degil
isterseniz deneyin.
Birsey sorcam öglen yemek yemedinizmi ve meyveleri yemegin yanindami yediniz?
Eyer öyleyse yanlis ögün atlamayin sabah öglen aksam aralarda meyva yiyin ben seker krizine girince hep 4 kayisi 4 5 tane ceviz yada badem yerim faydasi var
Aksama görüsürüz
sabah 1 dilim ekmek ve omlet
öğle nohut 3 kaşık pilav
akşam ızgara et salata
3 bardak yeşil çay içtim bugün.
kırk dakika yürüyüş yaptım 20 dk göbek egzersizi yapıcam gece. pilavı 1 aydır yemiyordum bugün öğle yemeğinde çıkınca mecburen yedin