• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz bu tartilma olayi cok güzel ama ben 21 günlük yarismaya katildim orda tartilip her carsamba kilolarimizi resimli olarak yayinlicaz ve benim yarin tartilma günüm be napicam simdi:110: ben 1.62 boyundayim gecen hafta 64.500 basladim bakalim yarin kac kiloyum ben size yarin bildiririm

Ben hft içi çalışıyorum ve erken gidiyorum işe.

G
Günaydin aksamlari meyve yeme Canim icinde seker var birzamanlari bende meyve birsey olmaz diye meyva yiyordum inan hic Kilo veremiyordum sonra arkadasim bana söyledi oda aksamlari meyve yedigi günler Kilo verememis
Biz kilolardan daha INATCIYIZ vericez
normalde ben evdeyken akşamları canım hiçbirşey istemez canım da misafirliğe gidince konuluyor almadan da olmuyor malesef :(

kaynatmışınız kızlar ben yokken
akşam kaçırdım biraz
5köfte
2dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan salatası
biraz patates kızartması
1kase tarhana çorbası
1küçük kare bitter çikolata

normalde ben evdeyken akşamları canım hiçbirşey istemez canım da misafirliğe gidince konuluyor almadan da olmuyor malesef :KK43:
Bizim burda aksam oturmalari y
kaynatmışınız kızlar ben yokken
akşam kaçırdım biraz
5köfte
2dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan salatası
biraz patates kızartması
1kase tarhana çorbası
1küçük kare bitter çikolata
rolla iyi aksamlar ben sana simdi kizmiyimda napiyim cok kacirmissin artik yarin dikkat edersin :KK11:

Bende don anda kaçırmışim neyse
Akşam 0.5 porsiyon sade makarna
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
0.5 bazlama
1 kase yogurt

Ara 2 fincan sarımsak çayı
5 tane yulafli bisküvi
1 tane cevizli sucuk

Toplamda 45 dk da yürüdüm bugün.
Ayrıca bi çay tarifi deniyorum sonuçları yazarım bi ara.

arkadaşlar bende yenı uye oldum 1.67 boyundayım 69 kıloyum halada almaya devam edıyorum 55 kıloya dusmek ıstıyorum.her hafta diyete baslıyorum dıye soz verıyorum kendıme ama kararlıyım bu sefer hıcbır kıyafetım olmuyor yakısmıyor yarın ıtıbarıyle hedef 55:)

arkadaşlar bende yenı uye oldum 1.67 boyundayım 69 kıloyum halada almaya devam edıyorum 55 kıloya dusmek ıstıyorum.her hafta diyete baslıyorum dıye soz verıyorum kendıme ama kararlıyım bu sefer hıcbır kıyafetım olmuyor yakısmıyor yarın ıtıbarıyle hedef 55:)
Hosgeldin canım.

Rollacim katılanlar listesini sen halledersin dimi konu Sahibi olaraktan. Herkese ii geceler

sabah
33 gr ekmek
15 gr peynir
küçük bir parça omlet
2 zeytin
şekersiz çay

Günaydın kızlar
sabah zayıflama çayı mı içtim
Amaaaaaa Kahvaltı sormayın ya :(
Hic iştahım yokken oğluma evde tereyağı yaptım sabah, ona yedirirken bi bakmisim yedim
1.5 yk tereyağı
2 yk ayva reçeli
1 bazlama cok ince ama
Peşine de fıstık ezme 20 gr offf offf

Sabah 10.00 tatil oldugu icin ancak kahvalti yapabildim .
2 dilim tam tahilli ekmek(fazla kacti herhalde)
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalik
2 bardak çay(malesef birakamiyorum cayi)

tam bendensin canım bende 165 69 kiloyum 71 dim 69 oldum ama daha fazla gitmiyor. 1 ay önce 66 ydım malesef ilaçlardan kilo aldım

Arkadaşlar kusura bakmayın bugun stres den evde ne bulduysam yedim ya moralim sıfır Özür dilerim ama yarın devam edicem yazmaya. :mad:

Back
X