Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin Cnm
Bende karatay diyeti yapmaya çalışıyorum fakat bazen saptıyom
hoşbulduk şekerim günaydın
bende kaç kez bozdum ama bişe olmuyo haftada bir iki olur artık =)
Günaydin kizlar benim vucudum cok kötü su topladi adet dönemimde yeni bittiSinir oluyorum
Rolla sana birsey sorucam sen menulerini bir gün önceden biliyorsun uydugun belli bir diyet mi var?
ve bügün neler yiyecegimi hic bilmiyorum cantama su anda sadece Kefir ve Greyfurt koydum himmmmm![]()
ayça kaya diye bir doktor var onun sistemi ile zayıflamaya çalışıyorum sistemin adı sayarak zayıfla ben bu doktorun kitabını aldım benim kiloma göre gunde 4dilim ekmek 3porsiyon süt yada yoğurt 2 et gurubu 3meyve gurubunu geçmemeye çalışıyorum çalıştıgım için yemeğimi bir gün önce yapıyorum işyerimde müsait istediğimi pişire biliyorum menümü hazırlayınca daha kolay oluyor uymasıGünaydin kizlar benim vucudum cok kötü su topladi adet dönemimde yeni bittiSinir oluyorum
Rolla sana birsey sorucam sen menulerini bir gün önceden biliyorsun uydugun belli bir diyet mi var?
ve bügün neler yiyecegimi hic bilmiyorum cantama su anda sadece Kefir ve Greyfurt koydum himmmmm![]()
ayça kaya diye bir doktor var onun sistemi ile zayıflamaya çalışıyorum sistemin adı sayarak zayıfla ben bu doktorun kitabını aldım benim kiloma göre gunde 4dilim ekmek 3porsiyon süt yada yoğurt 2 et gurubu 3meyve gurubunu geçmemeye çalışıyorum çalıştıgım için yemeğimi bir gün önce yapıyorum işyerimde müsait istediğimi pişire biliyorum menümü hazırlayınca daha kolay oluyor uyması
en son 67.04 tüm boyum 1.60 50sana çok azrolla su anşu kac kilosun acaba bende68 kiloyumboyum 170 ama 50 kilo olmak istiyorum
canımm inanki deniorum olmuyor napica ben senin verdini görünce oan heves girdi ama akşama zor dayniom hopp yiyorumBende vazgecmicem 58 olana Kadar
Tam iki hafta oldu zor ama yavas yavas gidiyor kilolar! kendine güven basarirsin Kilo verecegine inan en basta 66 Kilo cok degil simdi günlerde kisa
canını sıkma bu sekilde her şey daha kötü olur stres kilo almaya neden oluyor
şimdi yeniden başla ve kendine güven
Günaydin sekeda seni gercekten cok iyi anliyorum, ama emin ol ipin ucunu kacirirsan daha mutsuz olursun! Kac yasindasin bilmiyorum? Ben 39 yasindayim ve artik kilo vermenin daha zor oldugunu anladim ama bir yerden baslamak lazim kendine güven sen olmuyor diyorsun ama buna kendini proglamladigin icin olmuyor sen kendin icin yap zaten birbaskasi icin degil inan bana o cipsler cikolatalar yemeyi birakinca tadlarini bile zamanla unutuyorsun yaptigin saglikli beslenme olsun spor olsun bunlar sana zevk versinevet stresten yedim az önce ama eşim sebeb oldu
cipsisini yiyememiş bana verdi hepsini yedimm allahım ben ne yapcagımmm bende çokk istiorum ama galiba bu sefer kendim için deilde sanki bir şeylere kırıldım içinn yapamiorum eger gercekten kendimm içinn istesem geçen seferdeki gibi kısa sürede bu yolu katlederim 15 kg nedirki :)
Günaydin Rolla senin menülerine bayiliyorum bu arada tartiliyormusun?yarın menüm
sabah
1yumurta
1dilim peynir
1dilim ekmek
1tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
sütlü kahve şekersiz
3kuru kayısı
öğle
kıymalı patates yemeği
salata yoğurt
ara
2tam ceviz
1kuru incir
akşam
sebze yemeği
1dilim ekmek
salata yoğurt
yatmadan yeşil çay
Günaydin sekeda seni gercekten cok iyi anliyorum, ama emin ol ipin ucunu kacirirsan daha mutsuz olursun! Kac yasindasin bilmiyorum? Ben 39 yasindayim ve artik kilo vermenin daha zor oldugunu anladim ama bir yerden baslamak lazim kendine güven sen olmuyor diyorsun ama buna kendini proglamladigin icin olmuyor sen kendin icin yap zaten birbaskasi icin degil inan bana o cipsler cikolatalar yemeyi birakinca tadlarini bile zamanla unutuyorsun yaptigin saglikli beslenme olsun spor olsun bunlar sana zevk versin
15 kilo diyorsun bu cok!! kücük adimlarla git ben bu hafta galiba sadece 500g verdim ama yeter önceden haftada 2 3 kilo giderdi ama olmuyor bol su ic yogurt ye günduz meyve ye bebegin varmis l cocuk arabasini yürüyüslere cik hem cocuga iyi olur hemde sana hareket olur
Hadi bugün basla arada kacamak yapsanda pes etmek yok ama lütfen abur cuburlardan vacgec birak kocan yesin sana verdigi zaman yemek zorunda degilsin git mevye cayi ic bak gene roman yazdim KENDINE IYI DAVRAN
cumartesi sabahı tartıalıyorum ve günlüğümün ilk sayfasına yazıyorumGünaydin Rolla senin menülerine bayiliyorum bu arada tartiliyormusun?
Günaydin yasemin8085 kolay olmadigini bende biliyorum ben en yüksek kilom 68 di be cok mutsuzdum inan bana bazen uykularim kacardi ve bu yüzden bazen okadar sacma sapan seyler yerdimki cok kendim bile sasirirdim stresden ama bu sefer vucudun sekli degisiyor zaman gectice kilon artiyor ve ben guzellik uzmaniyim bir cok kisiye massaj yapiyorum o sisman bayanlar soyundugu zaman inan ben bile ihhh diyorum ve ben böyle olmucam diyorum hastalik baska tabi onda birsey yapamayiz bazen benden yaslari daha büyükler geliyor cok güzel fizikleri var onlarla konusuyorum inan bana hepsi yediklerine dikkat ediyorlar ve spor yapiyorlar hic birsey kendiliginden olmuyor yani ben spor salonuna gittigim zaman orda hep zayiflar var neden kendilerine önem veriyorlar bizde bunlardan olabiliriz inanin bana az yedigimiz zaman kendimizide hafif hissediyoruz ben cok yiyen bir insan degilim ama öylekene bile zor kilo veriyorum sizde vericeksiniz hadi sen de basla bak rollayla ben yapiyoruz sizde basarabilirsinizne güzel anlatmışsınn
bende önce bu kadınlar kulub sayesinde 1 yılda 15 kg verdim
sonra yavaş yavaş aldımm
aslında herşeyi çok iyi biliyorum sağlıklı beslenme konusunda ama gel gelelim bu istikrarım hiç yokk
bugun orucumun son günü yarın sabah menüleri yazarak başlıcam işe
kosmetik benide kendime getirr
bende 34 yaşındayım gün geçtikçe kilo vermem benimde zorlaşıyor
artık alıp vermekten çok sıkıldımm