Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Balm06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
87
22
3
Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..

Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere

Ailenizin çocuklardan çocukların ve eski eşin sizden haberi yok, esiniz haftanın 5 günü yanınızda değil ama başka sorununuz yok öyle mi?

Ortada sağlıklı bir evlilik yok ki zaten.

Eşiniz ikinizi birden idare ediyor muhtemelen aklıma ilk gelen o.

Ne demek haftanın 5 günü çocuklarıyla çocuklar boşandıklarını bilmiyor. Aynı evde kalıyorlar o zaman. Bence işin içinde başka bir şey var. Adam demiş zaten eski eşinin haberi olursa çocukları göstermez diye.

Eşiniz 5 gün oraya gidiyor da eski eşinin oldugu ilde mi çalışıyor hala yani?? Yoksa haftaici gidemezdi sanirim. Sizinki su an için sağlıklı Bir evlilik değil üzgünüm.. sizin le evli olduğunu bilmesi, adamın 6 gün sizinle kalması, çocukları için bir gün gündüz onların yanına gitmesi lazımdı sağlıklı olan bu .. eşinizle konuşun bir an önce eski eşiyle aklı selim konuşsun bu şekilde anlasssin..hayır mevcut durumda onlar evli siz sevgili gibisiniz..madem boşandılar o düzeni kurabilirler ..

Hepiniz cok haklısınız bende diyorum neden evlendin benimle madem böyle sorunların varsa diye bana cvp olarak eşinin psikolojik zorunlari olduğunu cocuklara zarar verebileceğini söylüyor. Aklım almiyor kızlar çok kötüyüm sinirlerime dusuncelerime kafamda kurduklarima hakim olamayip ona patliyorum sonrada suçlu ben oluyorum ona güvenmiyorum diye

Çocuklardan evli oldugunu ne zamana kadar saklayacak , ne zaman ögrenirlerse ögrensinler zaten etkilenecekler . Çocuklarin başka bir sorunu var üst üste gelirse daha çok etkilenirler az bekleyim diyorsa bilemem. Eski eşinde 5 gün kalmasinin sadece çocuklarin ruhsal durumuyla alakasi nasil olabilir ki ? 1,5 yil demişsiniz az degil ki simdiye kadar söylemeliydi .

Ağzım açık okudum , dizilere konu olacak cinsten bir olay . Yani adam resmen evliliğine boşanmamış gibi devam ediyor yani üzgünüm ama sen bu evlilikte ikinci kadın gibisin. Ailenden böyle birşeyi nasıl saklarsın ? Kabul etmezler diye düşündün çünkü sen de zaten yanlış bir evlilik olduğunu biliyorsun.
Bence boşan adamdan çünkü hala eski eşle ilişkisi var bence, çünkü kadına söylememesi çok anormal. Böyle bir evlilik şekli olmaz. Senin de normal bir evlilik yapmaya mutlu olmaya hakkın var. Ailesini bu kadar düşünen diplerinden ayrılmayan adam karısından boşanmayacaktı o zaman. Bu sabredilecek birsey değil, restini çekip ya evine dön yada orada kal demen lazım. Haftasonu görsün çocuklarını.

Eşiniz 5 gün oraya gidiyor da eski eşinin oldugu ilde mi çalışıyor hala yani?? Yoksa haftaici gidemezdi sanirim. Sizinki su an için sağlıklı Bir evlilik değil üzgünüm.. sizin le evli olduğunu bilmesi, adamın 6 gün sizinle kalması, çocukları için bir gün gündüz onların yanına gitmesi lazımdı sağlıklı olan bu .. eşinizle konuşun bir an önce eski eşiyle aklı selim konuşsun bu şekilde anlasssin..hayır mevcut durumda onlar evli siz sevgili gibisiniz..madem boşandılar o düzeni kurabilirler ..
Evet gerçekten onlar evli ben onun metresi gibi hissediyorum kendimi çok kötü bi durumdayım çıldırmak üzereyim

Ağzım açık okudum , dizilere konu olacak cinsten bir olay . Yani adam resmen evliliğine boşanmamış gibi devam ediyor yani üzgünüm ama sen bu evlilikte ikinci kadın gibisin. Ailenden böyle birşeyi nasıl saklarsın ? Kabul etmezler diye düşündün çünkü sen de zaten yanlış bir evlilik olduğunu biliyorsun.
Bence boşan adamdan çünkü hala eski eşle ilişkisi var bence, çünkü kadına söylememesi çok anormal. Böyle bir evlilik şekli olmaz. Senin de normal bir evlilik yapmaya mutlu olmaya hakkın var. Ailesini bu kadar düşünen diplerinden ayrılmayan adam karısından boşanmayacaktı o zaman. Bu sabredilecek birsey değil, restini çekip ya evine dön yada orada kal demen lazım. Haftasonu görsün çocuklarını.
Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdı 😔

Bu kadar gizemli yaşamı,ne kadar daha sürdüreceksiniz.İllå bir yerden sonra patlak verecek.Çocukların haberi yok,sizin ailenizin çocuklardan haberi yok.Çocukların annesinin haberi yok.Eşinize daha fazla bu şekilde yürütemiyeceğinizi söyleyin.Çözümü bırakın o bulsun.

Evet gerçekten onlar evli ben onun metresi gibi hissediyorum kendimi çok kötü bi durumdayım çıldırmak üzereyim
Sanki burdaki yorumları okuyunca cıldırmak üzereye geldiginizi anladım ben
Yani öncesinde sorun etmişsiniz ama pek fazla degil
Yanılıyor muyum

Back
X