- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin yalan söylüyor ..çocuklarının annesine neden söylemiyor ki?Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Çok fedekar ve iyi niyetlisiniz haftanın 5 günü diğer eşin yanında büyük güven tebrik ederim..ama çocukların yaşı hiçde bunu idrak etmek için küçük değil bu işin altından başka şeyler çıkmasın bide şuna nasıl inanır müsade edersiniz anlamış değilim eski eş sizden habersiz nedeni çoçukları göstermez sizi gizleme sebebi bu olamaz artık bitmiş bi evlilik hak var hukuk var eski eş müsade etmese bile kanunen hakkı var..eşinizin açıklaması hiç inandırıcı değil..eşim bana değer verir demişsiniz buna inanmanızda bi acayip değer veren kişi sizi hayatının bi parçası yapar bunu herkese kabullendirir adam sizi bi bölümde yok sayıyor artık çocuklar çok bilinçli bunu anlarlar benim ikinci evliliğim eşimin 4 yaşında kızı vardı eşim bize getirdi ve çoçuk ev ortamında benim kim olduğumu anladı ve uyumlu bi çocuk diğer büyük olan 11 yasında il dışında yaşıyordu eşim telefonda söylemedi gelince görsün bilsin dedi çok ısrar ettim belki beni kabullenemez dedim eşim hyr bilecek anlayacak dedi ve çocuk sömestri tatilinde gelince beni öğrendi ve babası ilk önce oğlum çok şanslısın artık burdada annen gibi bi ablan var bi evin var dedi ben korkuyordum ama çocuk çok sevindi..bu sizin sorununuz değil Eşiniz biran evvel çözmeli bunu bu onun çocukları ile olan meselesi eski eşle aynı evde hiç ayrılmamış gibi hayat yaşamak onunda işine geliyor galiba ve eski eşden sizi saklaması size yapılan bi hakaret.herkes herşeyi zamanla sindiriyor alışıyor herkes bu yeni hayata alışmak zorunda ve neden fedekarlık yapan sizsin çocukları için bu kadar hassas düşünüyorsa sizinle bu yolda yürümeyecekti başka bi hikaye çıkacak bunun altından galibaSizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Ailenizin çocuklardan çocukların ve eski eşin sizden haberi yok, esiniz haftanın 5 günü yanınızda değil ama başka sorununuz yok öyle mi?
Ortada sağlıklı bir evlilik yok ki zaten.
Eşiniz ikinizi birden idare ediyor muhtemelen aklıma ilk gelen o.
Siz bu hayatı yaşamayı nasıl kabul ettiniz anlamıyorum, kafanıza silah mı dayadılar, öyle olduysa can havliyle evet demiş olabilirsiniz çünkü aksini düşünemiyorumSizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..