• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAğlıklı düşünemiyorum , seçimlerimden dolayı cezalandırılıyorum sanki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşimle yurtdışında okurken tanıştım, o yurtdışında yaşamayı seçti bende kaldım ama çok yalnız kaldım, türkiye yi çok özledim, eşimle sorunlar yaşadım , bebek oldu ücretsiz izindeyim, bir süre ailemin yanına geliyim dedim, eşim gelmedi benim Türkiye'ye temelli gittiğimi yuvayı bıraktığımı söyledi , boşanalım dedik aylarca konuşmadık, beni bebeği aramadı , maddi manevi sorumluluk senin diyince evime geldim , yurtdışında çalışıyorum, yine kavgalar bitmedi, bende ayrı yaşama kararı aldım , dilekçe verdim, şimdi de kızımı Türkiye ye tatil amaçlı bile götüremiyeceğimi söylüyor, türkiye ye gitmek istiyorum dediğimde , Türkiye'nin kızımız iiin iyi olmadığını, Benim duygusal davrandığımı, yuvayı bırakıp gitmek istediğim için beni kadın ve anne olarak görmediğini söylüyor, türkiyede boşanırsam şartlarımı kabul ediceğini vs. Söylüyor ,

eşinizin hiç bir fikri bir birine uymuyor.
boşanmak istiyor
bebekle ilgilenmiyor ama y.dışı yasagı koyuyor
maddi manevi destek vermiyor ama ülkemin dogru karar olmadıgını iddaa ediyor.
boşanmadınız bebek sizinle heryere gider nasıl engel olacak.
avukat ile görüşün haklarınızı ögrenin yada uzman destegi alın

Turkiyede bosanmanizin ne farki o kismi anlamadim. Neden tr de bosaninca sartlarinizi kabul ediyor. Esinizin yurtdisindaki meslegi nedir burda devam ettiremeyecehi bir ismi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X