Evlenip boşanan adamlar 2. Evliliğe çok sicak bakmiyolar. ciddi iliskiden de korkuyolar sonu evlilige dayanir diye. O yüzden geri duruyor.Sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yermis hesabı. Bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Hiç yorma kendini yani.
Adam zaten iliskinin ciddi olamayacagini soylemis
Ayrica baya ilgisiz biri gibi geldi
Belkide başkası var hayatında. Evliyken balayina,bekarken alayina kafası yaşıyosaCanım bu arada bende boşandımsanki elinin altında tutuyor gibi
Belkide başkası var hayatında. Evliyken balayina,bekarken alayina kafası yaşıyosa
Uzun uzadiya yorum yapardim ama gerek yok. Kisaca dehle. Cunku seni umursamıyor.
Seni umursamadığı aşikar. Bir müddet sessiz kal bakalim napicak?Ola
Olabilir cnm çünkü online olupta bana yazmadigi zamanlar oluyor çünkü konusarak bitireyimmi yoksa yazarsa cvp vermemek yeterlimi
Seni umursamadığı aşikar. Bir müddet sessiz kal bakalim napicak?
Huylu huyundan vazgecmez..bosa kurek cekme.zamninada emeginede yazikMerhaba arkadaşlar foruma yeni uyeyim fikirlerinize çok ihtiyacım var samimi oldugum bir iki arkadasim var önerileri oldu ama bu forumu takip ediyorum sizden de yorumlar bekliyorum konu şöyle :
Bir erkek arkadasim var iyi bir konumu ve iyi bir işi ... Aslında unv arkadasim kendisi unv bitti uzun yillar sonra tekrar görüşmeye başladık arkadaşça sonra duygularını açtı sevgili olduk fakat aramayan sormayan işine geldiği gibi davranan biriydi ve görüşmeyi kestim...
Daha sonra tekrar aradı yalvardi nolur çok değiştim biliyorum sana haksızlık yaptım bu sefer değiştiğimi sana ispatliyacagim vs uzun bir sure çabaladı tekrar şans verdim gorustuk hersey cok güzeldi sozler verdi degisiceme diye ....
Fakat bana karsima birsuru kiz çıktı kimse senin gibj icten samimi degildi fakat ben bosanmis bir adamim seni evlenicem diyede kandiramam bunu ilişkimizin gidisati belirleyecek belkide sen benimle evlenmek istemeyeceksin dedi ...
Geçen hafta baristik daha bir gun gorustuk sabahlari sadece gunaydin nasilsin bukadar arama sorma yok ...
Ne yapmalıyım kizlar ???
Bencede. Kendilerini bişey saniyolar sonraYapım gereği asla kimseye eyvallahim olmadı aramadım yazmadım bugüne kadar o yazıp arama yana kadar en güzeli galiba hic cvp vermemek
adam zaten ciddi olmadıgını söylemiş
sal gitsin
Bencede. Kendilerini bişey saniyolar sonra
Evet cnm güveni sarsilmismis zaman gosterirmis ilişkinin gidisatini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?