Bencede cnm benide elinin altinda bulunduruyor ama terbiyesizlik yaptığı benimle nekadar aci cektigimi bosanma donemimde biliyor arti eskiye dayanan bir arkadasligimiz var karakterimi onume gelenle takilmadigimi bilir her firsatttada senin gibi birini bulmak zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadimBana adam baskasi ile de.gorusuyormus gibi geldi ?
Bencede canim bende supheleniyorum isine geldigi gibi davraniyor ve elinin altinda bulunduruyor oysaki benden sans isteyen kendisi daha onceki ayriligimizdada tek kelimem olmadi eyvallahim olmadı hesap sormam olmadi... Boşanma nedenimi aci çektiğimi neler yasadigimi onume gelenle takilmadigimi kimseye eyvallahim olmadigini karakterimi cok iyi biliyor ve her firsattada senin gibi birini bulmak bu devirde zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadimBana adam baskasi ile de.gorusuyormus gibi geldi ?
Daha önce zor bir evlilik olmuş üstüne bir öyle bir böyle diyen, kafası gelgit bir adam. Kimseye eyvallahınız yok belli ki sağlam bir kadınsınız, ayak numaranızı bilmiyorum ama totosunda izi şık duracaktır eminimBencede canim bende supheleniyorum isine geldigi gibi davraniyor ve elinin altinda bulunduruyor oysaki benden sans isteyen kendisi daha onceki ayriligimizdada tek kelimem olmadi eyvallahim olmadı hesap sormam olmadi... Boşanma nedenimi aci çektiğimi neler yasadigimi onume gelenle takilmadigimi kimseye eyvallahim olmadigini karakterimi cok iyi biliyor ve her firsattada senin gibi birini bulmak bu devirde zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim
Bencede cnm benide elinin altinda bulunduruyor ama terbiyesizlik yaptığı benimle nekadar aci cektigimi bosanma donemimde biliyor arti eskiye dayanan bir arkadasligimiz var karakterimi onume gelenle takilmadigimi bilir her firsatttada senin gibi birini bulmak zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim
O da kararsz sanki ne istediğini bilmiyor bence akişina birak
Ee sen de boşanmışsın.Ayrılmanız için ben bir sebep göremedim ortada.Biraz zaman geçsin bakalım?Tabii evlenme niyetin varsa bilemem.
Tabii ki tatlım eğer mutsuzsan kesinlikle ayrılCanim sadece sabah gunaydin mesajiyla bir iliski olurmu yada cani isteyince arayacak da gorusucek evet ikimizde bosandik ama bosanmis bir kadin olmam herseyi kabullenmem anlamina gelmemeli diye dusunuyorum mesela bugun pazar insan aramazmi biseyler yapalim goruselim demezmi
üzerinde çok düşünmeye gerek yok. kaypak ve bencil bir arkadaş olduğu buralardan anlaşılıyor.
madem daha önce sizin de boşanmayla biten bir evliliğiniz var ikinci ilişkide çok daha uyanık olmanız lazım.
eşinizden boşanacak kuvvete sahipsiniz, elalemin adamına yol göstermek çok da zor olmamalı.
kıymet veren gelsin vermeyen öte dursun.[/QUOTE
Aynn cnm artik gucum yokartik Herkes yatma 've laylaylom derdinde bende kimseye yem olamam belkide beklentisi bu bilememki
Canim takilmak kimseye gore degildir kimse kendisiyle oynansin istemez heleki benim gibi evliliginde siddet goren aldatilan biriyseVakit kaybi gibi geldi bana..
Evlilik olmayacaksa ve o kadar karamsar kinusmussa ne demeye vakit gecireceksiniz ki?
Eger flort etmek,beraber takilmak icinse ve bu sizin icin uygunsa devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?