Saglikli dusunemiyorum :(

Haklısınız anlayamiorum artik insanları kizlar şans isteyen yalvaran bendim sanki neyse kendi bilir ikinci şansı vermem hataydi

Bana adam baskasi ile de.gorusuyormus gibi geldi ?
Bencede cnm benide elinin altinda bulunduruyor ama terbiyesizlik yaptığı benimle nekadar aci cektigimi bosanma donemimde biliyor arti eskiye dayanan bir arkadasligimiz var karakterimi onume gelenle takilmadigimi bilir her firsatttada senin gibi birini bulmak zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim

Bana adam baskasi ile de.gorusuyormus gibi geldi ?
Bencede canim bende supheleniyorum isine geldigi gibi davraniyor ve elinin altinda bulunduruyor oysaki benden sans isteyen kendisi daha onceki ayriligimizdada tek kelimem olmadi eyvallahim olmadı hesap sormam olmadi... Boşanma nedenimi aci çektiğimi neler yasadigimi onume gelenle takilmadigimi kimseye eyvallahim olmadigini karakterimi cok iyi biliyor ve her firsattada senin gibi birini bulmak bu devirde zordur der bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim

adam ne istedgni bilmiyo gbi geldi bana..hayatinda biri olsun ama cokta ustune dusmesin..amannn yol ver gitsin.cocuk avutur gbi bunumu avutucan bu saatten snra..karsina kadir kiymet bilen biri cikar ins cnm.

Daha önce zor bir evlilik olmuş üstüne bir öyle bir böyle diyen, kafası gelgit bir adam. Kimseye eyvallahınız yok belli ki sağlam bir kadınsınız, ayak numaranızı bilmiyorum ama totosunda izi şık duracaktır eminim

boş ver bu adamı sen
ciddi bir ilişki yaşamak ve sorumluluk almak istemiyor bence

Oooyyu bu ne yaa? Valla benim icim bunaldi okurken. Zaten bu ilgisiz heriflerden nefret etmeye basladim. Ulan daha canim cicim ayinda ilgi vermiceksen derdin ne de bu ise kalkistin dimi?
Bir de kimse degismez. Bunu iyi belledim.

Baska birini bul bence boyleleri onu hakediyor...

Kararımı verdim ararsa acmiycam yazarsada donmuycem yok oyle gel dedifinde gelicem git dediginde gidicem kendine oyuncak bulsun etrafta oyuncak olmaya hazir kız cok evlilik olmasın hayatimi yasayayim birandada birkac kisiyi idare edeyim diye dusunuyor galiba

O da kararsz sanki ne istediğini bilmiyor bence akişina birak

O da kararsz sanki ne istediğini bilmiyor bence akişina birak

Canım benim artık ne kimseyi pispisliyacak halim nede zamanim var adamin iyi bir isi kariyeri ve cevresinde birsuru kadinda olabilir bu ona kimseyle oynama hakkını vermez kendimi ovmek gibi olmasin ama tipi yok parasi var ben ona bin basiyorum bunun oda farkinda ona sans vermemin nedeni eskiye dayanan arkadasligimiz konusup yol vereyim diyorum ama dirdirci kadin olmak istemiorum en guzeli sessiz kalmak susmak cvp vermemek anlatir bence

Ee sen de boşanmışsın.Ayrılmanız için ben bir sebep göremedim ortada.Biraz zaman geçsin bakalım?Tabii evlenme niyetin varsa bilemem.

Ee sen de boşanmışsın.Ayrılmanız için ben bir sebep göremedim ortada.Biraz zaman geçsin bakalım?Tabii evlenme niyetin varsa bilemem.

Canim sadece sabah gunaydin mesajiyla bir iliski olurmu yada cani isteyince arayacak da gorusucek evet ikimizde bosandik ama bosanmis bir kadin olmam herseyi kabullenmem anlamina gelmemeli diye dusunuyorum mesela bugun pazar insan aramazmi biseyler yapalim goruselim demezmi

Tabii ki tatlım eğer mutsuzsan kesinlikle ayrıl

üzerinde çok düşünmeye gerek yok. kaypak ve bencil bir arkadaş olduğu buralardan anlaşılıyor.
madem daha önce sizin de boşanmayla biten bir evliliğiniz var ikinci ilişkide çok daha uyanık olmanız lazım.
eşinizden boşanacak kuvvete sahipsiniz, elalemin adamına yol göstermek çok da zor olmamalı.
kıymet veren gelsin vermeyen öte dursun.

Vakit kaybi gibi geldi bana..
Evlilik olmayacaksa ve o kadar karamsar kinusmussa ne demeye vakit gecireceksiniz ki?
Eger flort etmek,beraber takilmak icinse ve bu sizin icin uygunsa devam edin.

Vakit kaybi gibi geldi bana..
Evlilik olmayacaksa ve o kadar karamsar kinusmussa ne demeye vakit gecireceksiniz ki?
Eger flort etmek,beraber takilmak icinse ve bu sizin icin uygunsa devam edin.
Canim takilmak kimseye gore degildir kimse kendisiyle oynansin istemez heleki benim gibi evliliginde siddet goren aldatilan biriyse onada soylemistim laylaylom takilamiyacagimi karakterimi kisiligimi bilir cunku her defasindada der bu zamanda senin Gibilerden sayili kaldi diye ozaman bu ne ?? Ararsa acmam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…