Sağlıklı gebelik

Bende kokulardan hoşlanmıyorum. Arada sırada midem bulanıyor ama oturunca yiyorum. Balık kuruyemiş gibi şeyleri zor yiyorum. Bende leke gelmişti progestan kullanıyorum kesildi dün tekrar geldi ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ama 18 ay hiç oluşmadı biraz telaşlıyım sağlıkla bu süreci tamamlamak istiyorum. Ben 5+2 yim siz tam ne kadar oldunuz
Sağlıkla tamamlarız inşallah ben suan 6+1 im. Ve evet bende kuruyemiş asla yiyemiyorum ki normalde ayıla bayıla tüketen biriydim

Hepinizin başını şişirmiştim dış gebelik mi diye 🥹 bugün öğrendim sağlıklı iç gebelık kızlarr 😍😍
Merhaba ilk beta hcg 231 cıktı bir gün sonra 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl değerler sizin Progesteron kaç çıkmıştı yardımcı olursanız sevinirim

Sağlıkla tamamlarız inşallah ben suan 6+1 im. Ve evet bende kuruyemiş asla yiyemiyorum ki normalde ayıla bayıla tüketen biriydim
Bugün kontrolünüz vardı ne yaptınız acaba☺️ Bende leke için gitmiştim dış gebelikten şüphelendiler ağladım çok üzüldüm 6 haftalık kese çıktı bebek varmı bilmiyorum 5+3 deyim zaten 2 hafta sonra gel dedi bakalım☺️

Bugün kontrolünüz vardı ne yaptınız acaba☺️ Bende leke için gitmiştim dış gebelikten şüphelendiler ağladım çok üzüldüm 6 haftalık kese çıktı bebek varmı bilmiyorum 5+3 deyim zaten 2 hafta sonra gel dedi bakalım☺️
Kalp atışını duyduk çok şükür ama kesem aşağı inmiş progestana başlattı bu cuma tekrar gidicem kese yukarı çekilmiş mi diye

Kalp atışını duyduk çok şükür ama kesem aşağı inmiş progestana başlattı bu cuma tekrar gidicem kese yukarı çekilmiş mi diye
Hayırlısı olsun çok sevindim sağlıkla gelir inşallah ☺️ Bende progestan kullanıyorum fitil olarak gene pembe açık kahve akıntım geldi bilmiyorum nolcak hayırlısı 😔

Back
X