konuyu görünce çok mutlu oldumm
bende 2-3 ay sonra hamile olmak istiyorum ve en az 10 kilo vermeliyim hadi bu yolda birklikte gidelim
Benimde 20 gün önce bebeğimi kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı. Hamilelikte 7 kg vermiştim zaten hazır fırsattan istifade daha 10 kg vereyim istiyorum.
Benimde 20 gün önce bebeğimi kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı. Hamilelikte 7 kg vermiştim zaten hazır fırsattan istifade daha 10 kg vereyim istiyorum.
:) bak buna çok sevindim canım benimle aynı düşüncede birinin olmasına,çalışıyor musun peki,ben şuan çalışmıyorum özel sektör madurlarındanım sürekli evde olduğum için de yemekler,pasta,börek sürekli oyalanmak için yapıyorum ee tabi yiyorum da :)
evet çalışıyorum canım ziraat mühendisiyim memurum senin meslek ne? o zaman sana mutfaktan başka bi meşgale bulmak lasım
benim özellikle şu 2 ay kilo vermem için çok uygun öğle yemeğine eve de geliyorum ne yapsak nasıl versek bu kiloları fikrin varmı?
anladım canım. benimde boy 1.69 kilo 70 şöyle 60 dan aşağı bi düşebilsem çok iyi olacakben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şu sıra bi diyet listesini yazıp gözümün önüne asıyorum sonra akşama bir bakıyorum çok başka şeyler yemişim birde arada yediğim çikolata pasta poğaça olmasa
Çok geçmiş olsun canım Allah bu duyguyu yaşayan herkese sabır versin,ben de mol gebelik teşhisi nedeniyle gebelik için bekliyorum.7 kg çok vermişsin aslında 10 kg.çok fazla değil mi?
canım çok geçmiş olsun çok üzüldümbu arada hamilelikte nasıl kilo verdin?
olur tabi kalori hesabı yapabiliriz bi araştıralım ben 1 ay önce 2 hafta kadar karbonhidrat diyeti yaptım ilk diyet deyimimdi ve çok zorlandım çünkü çok halsiz kaldım sağlıksız bişey olduğuna karar verip bıraktım şu sıra herşeyden az miktarda yemeye başladım bu hafta ayça kayanın diyetini yapmaya niyetlendim ama kardeşlerim sağolsun her gün pasta börek yaptıklarından yine beceremedim bundan sonra bi süre yalnız olacağım bu sürede zayıflamalıyım önce şu aburcuburu bi keselim eğer kaçamak yaparsakta birbirimize soyleyelim
ayça kayanın diyeti iyi görünüyor açta bırakmıyormuş
SABAH :
Bir dilim çavdar ekmeği ,
bir kibrit kutusu kadar peynir,
tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN :
Bir dilim ekmek,
bir tavuk baget veya 3 köfte,
1 kase yoğurt
İKİNDİ :
Bir yağsız tost,
bir ayran,
bir meyve
AKŞAM :
Bir kase çorba veya bir dilim ekmek,
6 kaşık etsiz sebze yemeği,
salata,
yoğurt
bu diyetle 1 ayda 8 kg verilirmiş gerçekten sadece bu diyetle 8 kilo veren var mıdır bilmiyorum ben ayda 6 kg vermek istiyorum yani günde 200 gr
Teşekkür ederim.Amin amin kimse yaşamaz inşallah. 75 felandım ben hamile kaldım 68'e düştüm hamilelikte almak istemiyorum 58'e düşsem iyi olacak zaten kilo almaya müsaitim ne kadar verirsem kardır.Biz bir kaç diyet araştırması yapıyoruz canım aç kalarak değil de sağlıklı herşeyden azar azar yiyerek zayıflayalım diyoruz ,diyet günlüğü tutarak
aynen bende diyette gibiyim kısmetse bu akşam birer saatlik yürüyüşlerime de başlayacağım. Benim tek sıkıntım abur cubur yemek.
3 kişiyiz az olmamız da iyi bence rahat olur
selam kızlar bende bebekten önce 6-7 kilo daha verip , öyle hamile kalmak istiyorum , yolun büyük kısmını atlattım ama son zamanlar baya zorlamaya başladı , inşAllah herkesler ideal kilosuna kavuşup sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alırr
aynen bende diyette gibiyim kısmetse bu akşam birer saatlik yürüyüşlerime de başlayacağım. Benim tek sıkıntım abur cubur yemek.
3 kişiyiz az olmamız da iyi bence rahat olur
ben bugünlerde diyette gibiyim zaten pek bişey yemiyorum ama bu hafta sonu eşimin yanına gideceğimgelecek hafta çarşambaya herşey için hazırım o zamana kadar karar verelim ve bırakmamak üzere başlayalım
selam kızlar bende bebekten önce 6-7 kilo daha verip , öyle hamile kalmak istiyorum , yolun büyük kısmını atlattım ama son zamanlar baya zorlamaya başladı , inşAllah herkesler ideal kilosuna kavuşup sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?