• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

kızlar nerdesiniz :44:
canım annem dün aradı yarın yatıyorum hastaneye diye bende vakitten kazanmak için geceyi yolda geçirdim çok ani oldu haber veremedim size de şimdi konyadayım annem hastaneye yattı İnşallah yarın ameliyat olacak dualarınızı eksik etmeyin fırsat buldukça gircem öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulur inşallah güzel haberlerle gel canım

Mental olarak kendimi toparladıkça işe geri dönüyorum. İşe geri dönmek de yeniden o eski yoğun günlerime dönmek demek.:1::1::1::1::1:

Nasılsın?

Nasıldı müsamere?

Bende Whitewish gel hadi canım sıkıldı yazacaktım bir baktım gelmişsin.

Burdayım canım da bi bakıyorum sen yoksun :44: Gösterileri iyiydi ama düzenlemeleri çok kötü olmuş küçükleri arkaya büyükleri öne koymuşlar tabi arkadakiler hiç görünmedi saçma olmuş,orda bile torpilli veliler vardı yani

Burdayım canım da bi bakıyorum sen yoksun :44: Gösterileri iyiydi ama düzenlemeleri çok kötü olmuş küçükleri arkaya büyükleri öne koymuşlar tabi arkadakiler hiç görünmedi saçma olmuş,orda bile torpilli veliler vardı yani

Torpil her yere girmiş yani. Çalışıyorum yoğunum şimdi de yemek saatini beklediğim için buradayım. Nasılsın?

merhaba arkadaşlar

kusura bakmayın 3 gündür ateş içinde evde yatıyordum o yüzden kilomu yazamadım bu hafta 67,5 kilo çıktım pazartesi. ayrıca da bugün eve bir tana kondisyon bisikleti aldım inşallah işe yarar . :52:

Back
X